Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas uždraudė Robui Kardashianui artintis prie buvusios sužadėtinės Blac Chynos

JAV realybės šou žvaigždei Robui Kardashianui Los Andželo teismas pirmadienį laikinai uždraudė artintis prie buvusios sužadėtinės Blac Chynos – toks sprendimas buvo priimtas dėl itin atvirų jos nuotraukų paviešinimo socialiniuose tinkluose.
Robas Kardashianas ir Blac Chyna
Robas Kardashianas ir Blac Chyna / Vida Press nuotr.

Robas Kardashianas nuogos savo „buvusiosios“ Blac Chynos nuotraukas paviešino praėjusią savaitę, o ši kreipėsi į teismą. Ji taip pat tvirtina, kad Robas anksčiau šiais metais smogė jai į šlaunį, ją pargriovė ir paliko mėlynę.

„Robas praeityje smurtavo prieš mane, ir aš bijau šalia jo būti“, – pirmadienį teismui pateiktuose dokumentuose rašo Blac Chyna, kurios tikrasis vardas – Angela White.

Teismo nurodymu Robui Kardashianui draudžiama bendrauti su Blac Chyna ir būti arčiau kaip 91 m nuo jos namų, automobilio arba darbovietės. Jam taip pat uždrausta internete skelbti Blac Chynos arba jųdviejų mažametės dukters atvaizdus.

Blac Chynos advokatė Lisa Bloom teismo posėdį pavadino „visiška ir totalia pergale“. „Teisėjas suteikė mums viską, ko prašėme“, – sakė ji.

Teismo nurodymas galios iki rugpjūčio 8 dienos teismo posėdžio. Blac Chyna kreipėsi į teismą nepraėjus savaitei po prieš ją nukreiptos Robo Kardashiano tirados, paskelbtos „Instagram“ ir „Twitter“ tinkluose ir itin atvirų jos nuotraukų paviešinimo.

Teismo įgaliotinis Jamesas E.Blancarte'as neleido demonstruoti daiktinių įrodymų dėl jų intymaus pobūdžio.

„Instagram“ nuotr./Blac Chyna ir Robas Kardashianas su dukra Dream
„Instagram“ nuotr./Blac Chyna ir Robas Kardashianas su dukra Dream

Lisa Bloom kaltino Robą Kardashianą patyčiomis virtualiojoje erdvėje. Jamesas E.Blancarte'as sakė, kad pirmiausia rūpinosi buvusios poros mažamečio vaiko gerove. Lisa Bloom teisme sakė, kad kol galioja teismo nurodymas, vaiko perdavimu tėvams pagal sudarytą globos planą rūpinsis auklės.

Robas Kardashianas pirmadienio posėdyje nedalyvavo. Jo advokatas Robertas Shapiro prie teismo rūmų kliento vardu atsiprašė: „Atsiprašome ir pareiškėme savo apgailestavimą dėl to, kas įvyko per pastarąsias porą dienų.“

„Ir dabar imsimės vieno ir vienintelio dalyko: bet ko, kas geriausiai atitinka vaiko interesus“, – sakė jis.

Pasak advokato, buvusi pora ir toliau didžiausią dėmesį skiria dukrai, kuria šiuo metu rūpinasi Robas Kardashianas.

„Jie tai sprendžia tarpusavyje kaip geri tėvai“, – sakė Robertas Shapiro ir nurodė, kad Robas Kardashianas sutiko su laikinu teismo uždraudimu.

Prie teismo rūmų Blac Chyna sakė: „Visų pirmiausia noriu padėkoti teisėjui, kad suteikė šį uždraudimą man apsaugoti, ir noriu grįžti prie bendro rūpinimosi dukrele Dream.“

Robas Kardashianas ir Blac Chyna 2016 metų balandį paskelbė apie savo sužadėtuves ir filmavosi televizijos „E!“ realybės šou apie jų santykius. Jų dukra Dream gimė pernai lapkritį. Po mėnesio pora išsiskyrė.

Robas Kardashianas yra jaunesnysis Kim Kardashian brolis ir rodėsi keliuose šeimos realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ sezonuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius