Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Teismo dokumentai atskleidė Billo ir Melindos Gatesų skyrybų iniciatorių ir kaip pora dalysis turtus

Po 27-erių drauge praleistų metų skiriasi milijardieriai filantropai Billas ir Melinda Gatesai. Pasak teismo dokumentų, kuriuos gavo TMZ, šį žingsnį bendrame poros gyvenime inicijavo moteris, o kaip skyrybų priežastį ji nurodė „nebepataisomą“ santuoką, rašo Nypost.com.

King apygardos aukštesniajam teismui Sietle įteiktuose dokumentuose taip pat pažymėta, kad įspūdingais turtais pasigirti galinti pora neturėjo sudariusi priešvedybinės sutarties. Prieš tapdami vyru ir žmona Billas ir Melinda pasirašė „skyrybų susitarimą“.

Pasak Nypost.com, tai dokumentas, kuris pasirašomas prieš nutraukiant santuoką ir kuriame išdėstomos skyrybų sąlygos, taip pat tai, kaip pora dalysis turtus. Jis prie teismui įteiktų dokumentų nepridėtas.

„Bill & Melinda Gates Foundation“, kurį įkūrė garsi pora, vertas daugiau nei 100 mlrd. dolerių. Dar keliasdešimt milijardų verti kiti jųdviejų turtai, todėl nenuostabu, kad moteris nereikalauja paramos iš buvusio sutuoktinio, kas taip pat paminima dokumentuose.

Melinda ir 65-erių Billas, „Microsoft“ įkūrėjas ir kadaise turtingiausias žmogus pasaulyje, apie sprendimą skirtis po 27-erių santuokoje pragyventų metų pranešė pirmadienį (JAV laiku). Pora, kurios draugystė užsimezgė Melindai įsidarbinus „Microsoft“, užaugino tris vaikus.

VIDEO: Billas Gatesas ir jo žmona Melinda paskelbė išsiskirsiantys: „Priėmėme sprendimą užbaigti savo santuoką“

Susituokė juodu 1994-aisiais Havajuose, bet, prieš sutikdamas duoti santuokos įžadus, Billas Gatesas rimtai svarstė, ar tai daryti verta. Kaip rašo Nypost.com, kartą jį dabar jau buvusi sutuoktinė Melinda prigavo ant baltos lentos sudarinėjant santuokos „už“ ir „prieš“ argumentų sąrašą. Šį incidentą pora aptarė ir 2019 m. „Netflix“ dokumentikoje „Inside Bill’s Brain“.

Melinda juokėsi tai prisiminusi, o Billas paaiškino, kad „į santuoką žiūrėjau labai rimtai“.

„Jis norėjo vesti, bet nežinojo, ar sugebės įsipareigoti ir kartu vadovauti „Microsoft“, – pridūrė Melinda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius