Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tekashi69 ištiko nauji nemalonumai: svorio metimas baigėsi ligoninėje

Žinomas amerikiečių reperis Tekashi69 (24) antradienį buvo išvežtas į Floridoje esančią ligoninę. „People“ praneša, kad vyro organizmas neigiamai sureagavo į kofeiną bei vartotas dietines tabletes.
Tekashi 6ix9ine
Tekashi 6ix9ine / Vida Press nuotr.
Temos: 3 Sveikata Kava Repas

Iškart po to, kai 24-erių metų reperis perdozavo nuo dietinių tablečių ir kofeino, jis buvo išvežtas į Floridoje esančią ligoninę. „People“ skelbia, kad jauno vaikino organizmas neigiamai sureagavo į preparatus.

Reperis pasakojo, kad jis nepaisė dienos dozės rekomendacijų ir išgėrė puodelį kavos bei dvi „Hydroxycut“ dietines tabletes.

Negana to, suvartotas kiekis pagreitino jo širdies ritmą, dėl ko netrukus pradėjo per daug prakaituoti.

Tekashi69
Tekashi69

„People“ rašoma, kad perdozavimo metu, kaip sakė pats Tekashi69, jis nevartojo jokių narkotikų. O dietines tabletes pradėjo gerti po to, kai kalėjime niekaip negalėjo priaugti svorio. Vaikinas pasakojo, kad iš pradžių svėrė apie 90 kilogramų, tačiau per šį laiką numetė iki 13 kilogramų.

15min primena, kad vasarį reperis pripažino kaltę dėl sunkių devynių nusikaltimų, įskaitant šaunamųjų ginklų laikymą. Jam taip pat buvo įsakyta likti savo gyvenamojoje vietoje, išskyrus tais atvejais, jei prireiktų medicininės pagalbos. Vėliau vaikinui dar labiau nesisekė – jis papuolė į kalėjimą.

Kaip skelbė „New York Times“, reperis iš kalėjimo buvo paleistas balandžio mėnesį. Dėl koronaviruso pandemijos ir kilusios grėsmės Tekashi69 sveikatai, jis į laisvę pateko dviem mėnesiais anksčiau.

Iš viso už reketavimą ir kitus nusikaltimus reperis kalėjime turėjo praleisti dvejus metus. Tiesa, prie sumažintos bausmės prisidėjo ir faktas, kad Tekashi69 teisėsaugai išdavė kelis vardus. Apie buvimą „žiurke“ jis kalbėjo ir savo internetą susprogdinusioje transliacijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius