Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tėvas, apkaltinęs Michaelą Jacksoną sūnaus tvirkinimu, nusižudė

Kaip pranešė Dailymail.co.uk, tėvas, apkaltinęs Michaelą Jacksoną 13-mečio sūnaus tvirkinimu, nusižudė. Tai paaiškėjo antradienio vakarą.
Michaelas Jacksonas
Michaelas Jacksonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anksčiau Beverli Hilse odontologu dirbęs Evanas Chandleris buvo rastas gulintis lovoje su viena šautine žaizda galvoje. Įvykiu domėdamiesi žurnalistai sužinojo, kad 65-erių vyras prabangiame bute Naujajame Džersyje mirė dar lapkričio 5-ąją, tačiau siekiant išvengti viešumo įvykį mėginta nuslėpti.

Pareigūnų teigimu, E.Chandleris buvo rastas rankoje laikantis ginklą. Nors vyro brolis nelaimingo atsitikimo nepatvirtino, tai padarė vietos policija.

Buvusio odontologo pasigedo jo gydytojas, kai šis neatėjo į numatytą susitikimą. Gydytojas paskambino namo komendantui ir paprašė pažiūrėti, ar jo pacientui viskas gerai, tada šis ir rado lavoną.

Vienas iš šeimai artimų šaltinių „New York Post“ sakė, kad E.Chandleris buvo pasidaręs ne vieną plastinę operaciją ir nuolat leidosi botokso injekcijas, tad jo veidas buvo gerokai pakitęs nuo tada, kai jis apkaltino M.Jacksoną sūnaus tvirkinimu.

E.Chandlerio pareiškimas, kad M.Jacksonas seksualiai išnaudojo jo sūnų Jordaną, buvo viena esminių priežasčių, lėmusių popkaraliaus žlugimą. Tada 13 mėnesių trukęs įvykio tyrimas sudrebino M.Jacksono gyvenimą, jo namuose, rančoje „Neverland“, buvo atliekamos kratos, ką jau kalbėti apie gerą atlikėjo vardą.

Tačiau byla teismo nepasiekė, nes berniukas gavo 13 mln. svarų sterlingų, apie 50,7 mln. Lt, ir pasirašė susitarimą su M.Jacksonu. Abi pusės sutarė dėl konfidencialumo. Byla buvo atmesta Jordanui atsisakius duoti parodymus.

Jordanas, kuriam šiuo metu 29-eri, yra pasikeitęs vardą ir, Dailymail.co.uk žiniomis, gyvena Niujorke. Jis niekuomet viešai nėra kalbėjęs apie incidentą. Tuo tarpu jo tėvas visuomet buvo smerkiamas M.Jacksono gerbėjų už tai, kad iš skandalo mėgino pasipelnyti.

Taip atrodė E.Chandleris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius