Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tėvo netekusi Holivudo žvaigždė Nicole Kidman neslepia – šie metai jai patys sunkiausi

Kkino žvaigždė Nicole Kidman 2014-uosius pavadino sunkiausiais metais savo gyvenime ir sakė, kad staigi jos tėvo mirtis Singapūre sukėlė šeimai be galo daug skausmo.
Nicole Kidman su tėvais Antony ir Janelle (2003 m.)
Nicole Kidman su tėvais Antony ir Janelle (2003 m.) / AOP nuotr.
Temos: 1 Nicole Kidman

Atvykusi į savo naujo filmo „Paddington“ premjerą Sidnėjuje „Oskaro“ laureatė sakė, kad artimai bendraujanti jos šeima rengiasi pirmoms Kalėdoms be jos tėvo Antony Kidmano.

„Žinote, žvelgiu atgal į šiuos metus kaip į vienus sunkiausių, kuriuos kada nors išgyveno mūsų šeima. Noriu pasakyti, pačius sunkiausius“, – pirmadienį sakė ji Sidnėjaus laikraščiui „The Daily Telegraph“.

Gydytojas Antony Kidmanas rugsėjo mėnesį Singapūre mirė nuo širdies smūgio, lankydamas ten gyvenančią dukterį Antonią ir jos šeimą.

„Kalbu apie tai dėl to, kad taip jis tarsi išlaikomas gyvas, tam tikra prasme, – sakė Nicole Kidman. – Net jei kalbi apie tai, vis tiek jauti tokį didelį skausmą, taip, kaip šeima mes vis dar išgyvename didelį skausmą. Kaip žino visos šeimos, kai patiri didžiulę netektį, tampi tvirtesnė, taip pat reikia saugoti vieniems kitus.“

AOP nuotr./Nicole Kidman išlydi savo tėvą į paskutinę kelionę
AOP nuotr./Nicole Kidman išlydi savo tėvą į paskutinę kelionę

Nicole Kidman šie metai buvo duobėti ir kalbant apie karjerą – praėjusį mėnesį išleisto trilerio „Kol nenuėjau miegoti“ didelio masto debiutas buvo prasčiausias aktorei – uždirbo tik kiek daugiau nei 2 mln. dolerių, nors buvo pradėtas rodyti 1 935-iuose kino teatruose. Tame filme Nicole Kidman vaidina moterį, kuri kenčia nuo chroniškos amnezijos ir kiekvieną rytą pabunda neprisimindama savo gyvenimo nuo dvidešimt kelerių metų amžiaus.

Silpnas jo debiutas yra dar vienas nusivylimas aktorei po „Monako princesės“, kuri buvo nušvilpta per Kanų kino festivalį anksčiau šiais metais ir sutaršyta kritikų.

Nicole Kidman sakė, kad dirbti filme „Paddington“ pasirinko norėdama, kad jos ir sutuoktinio, dainininko Keitho Urbano dukterys – šešerių Sunday ir trejų Faith – galėtų pasidžiaugti.

„Niekas neprilygsta sėdėjimui filmo vaikams premjeroje, kai visus juos girdi juokiantis“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius