Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiesa paaiškėjo: dainininkė Amy Winehouse mirė apsinuodijusi alkoholiu

Pagaliau paaiškėjo tikroji dainininkės Amy Winehouse mirties priežastis. Kaip pranešė CNN, 27-erių britės gyvybė užgeso dėl apsinuodijimo alkoholiu.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šių metų liepą muzikos pasaulį sukrėtusi A.Winehouse mirtis, kaip skelbiama, buvo nelaimingas atsitikimas. Teisme nurodyta, kad dainininkės organizme rastas didelis kiekis alkoholio, būtent dėl apsinuodijimo juo mergina ir mirė. Patologo teigimu, atlikėjos kraujyje rasta apie 4 promilės alkoholio, dažniausiai toks kiekis būna mirtinas.

Winehousų šeimos atstovas Chrisas Goodmanas išplatino dainininkės šeimos pranešimą: „Mums palengvėjo, kad pagaliau sužinojome, kas nutiko Amy. Suprantame, kad jos organizme buvo alkoholio, kai ji mus paliko. Matyt, tokie kiekiai kraujyje susikaupė per ilgą laiką. Amy sunkiai kovėsi, kad įveiktų savo priklausomybę, mums skaudu, kad ji neturėjo daugiau laiko. Ji pradėjo gerti tą savaitę po ilgo blaivaus laikotarpio.“

Keletą metų su alkoholio ir narkotikų priklausomybėmis susitvarkyti mėginusi A.Winehouse mirė savo namuose Šiaurės Londone liepos 23-iąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius