Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„TikTok“ žvaigžde tapti užtenka didelės burnos: jos savininkė pretenduoja į rekordą

Moteris iš Konektikuto „TikTok“ sensacija tapo dėl itin didelės burnos – galimai didžiausios pasaulyje, rašo „New York Post“.
Samantha Ramsdell
Samantha Ramsdell / „TikTok“ vaizdo įrašo stop kadrai

„Bet koks vaizdo įrašas, kuriame demonstruoju burną ir mimikas, tampa beprotiškai populiarus“, – sakė Samantha Ramsdell (30 m.), turinti daugiau nei 780 tūkst. sekėjų „TikTok“ platformoje.

Moteris išpopuliarėjo pandemijos pradžioje – prasidėjus karantinui ji nusprendė žmones pralinksminti savo neįprastai didele burna.

„Atlieku juokingas veido išraiškas, kuriu trumpus komiškus filmukus ir dainavimo parodijas“, – tęsė ji.

@samramsdell5

Reply to @kevincallen benefits of a big mouth ???? comment more songs for me to try!!!!

♬ original sound - samramsdell5

Tačiau žvaigžde populiarioje platformoje S.Ramsdell virto gerbėjui pasiteiravus, ar šis bruožas jai kada nors kėlė nepasitikėjimą savimi, į ką tiktokerė atsakė juokingu vaizdo įrašu, šiuo metu surinkusiu daugiau nei 7,5 mln. peržiūrų. Jame S.Ramsdell plačiai, kaip daugeliui tikrai neišeina, nusišypsodama ir pridurdama, jog anksčiau gal taip ir jausdavosi, bet dabar leidžia savo „didelei burnai šviesti saulėje“.

„Jis (vaizdo įrašas – red.past.) rugpjūtį man padėjo pasiekti 100 tūkst. sekėjų“, – pasigyrė S.Ramsdel.

@samramsdell5

Reply to @preprincess94523 definitey going to regret posting this draft ????##taylorswift ##bigmouth

♬ original sound - samramsdell5

Nuo tos dienos moters vaizdo įrašų gerbėjų vis daugėjo. Juos ji pritraukia ne tik linksmais filmukais, bet ir vykdydama žiūrovų prašymus, pavyzdžiui, ką nors suvalgyti.

@samramsdell5

Reply to @hopt690 if I really wanted to I can prob eat the entire thing in 2 bites ????

♬ original sound - samramsdell5
@samramsdell5

Reply to @bbg_kayla_11 in 2 bites ???? ##mukbang

♬ original sound - samramsdell5

Tiesa, populiariausias S.Ramsdell įrašas su maistu niekaip nesusijęs. Beveik 60 mln. kartų peržiūrėtas tas trumpas filmukas, kuriame moteris atlieka „Make It Red“ iššūkį – pasidarę makiažą iššūkio dalyviai dainuoja pagal Ashnikko dainą „Daisy“.

Staigus moters iškilimas internete ne tik ją išgarsino, bet ir padėjo užsidirbti šiek tiek pinigų. Kaip sakė pati S.Ramsdell, „TikTok“ už kiekvieną 1000 peržiūrų sumoka po 0,3 cento.

„Atrodo nedaug, bet kai kurie mano populiariausi vaizdo įrašai turi daugiau nei 50 mln. peržiūrų, tad jei paskaičiuosite, už „Subway“ sumuštinių valgymą prieš kamerą nėra jau taip blogai“, – pasakojo moteris.

Tikrai išskirtinio turinio kūrėja tiki, jog jos didelė burna padeda ir geriau dainuoti bei pateikia visiems žinomų atlikėjų pavyzdžius – Mickas Jaggeris, Carly Simon.

Kol kas S.Ramsdell burna didžiausia pasaulyje vadinama neoficialiai, tačiau moteris jau užregistravo ją tapti Guinnesso rekordininke. Tereikia sulaukti patvirtinimo. Didelė tikimybė, kad taip nutiks, mat dabartinis didžiausios burnos rekordas – 9,5 cm (matuojant nuo viršutinių iki apatinių dantų). Pagal paskutinius S.Ramsdell matavimus, prasižiojus jos burnoje prasiveria net 10 cm aukščio ertmė.

„Snapchat“ taip pat pasidalijo pasakojimu apie tai, jog aš turiu „didžiausią burną pasaulyje“. Tad jei taip sako „Snapchat“, tai turi būti tiesa, ar ne?“ – juokavo moteris.

TAIP PAT SKAITYKITE: 1,2 mln. patiktukų „TikToke“ surinkęs Ghostwagen: čia atsivėrė tokia laisvė, kurios nejutau kitose socialinėse medijose

Internautai pasibaisėjo „TikTok“ žvaigždės poelgiu: platina „koronaviruso iššūkį“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius