Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tina Turner nori tapti šveicare

Pasaulinio garso atlikėja Tina Turner nori tapti Šveicarijos piliete, skelbia Vokietijos spauda. 73-ejų moteris jau išlaikė pilietybės suteikimo egzaminą, rašo welt.de.
Tina Turner
Tina Turner / Scanpix nuotr.

Popdainininkė Tina Turner nori atsisakyti savo JAV paso. „Esu labai laiminga Šveicarijoje, jaučiuosi kaip namie“, – Šveicarijos bulvariniam laikraščiui „Blick“ sakė T.Turner. 

Rašoma, kad moteris neįsivaizduoja geresnės gyvenimo vietos nei dabartinė. Kaip anksčiau buvo skelbta, atlikėja su savo muzikos vadybininku Erwinu Bachu, kuris yra vokietis, į Šveicariją persikėlė 1995 metais ir nuo to laiko mokėsi kalbėti vokiškai. Šiandien moteris gyvena vaizdingame miestelyje, Kiusnachte, kuris yra ant Ciuricho ežero kranto. 

„Zürichsee“ laikraštis pranešė bendruomenės patvirtintą informaciją, kad T.Turner miestelyje išlaikė kalbos ir pilietinį egzaminą. Šveicarijos naujienų agentūra paskelbė, kad vietos valdžia piliečio teises moteriai jau suteikė, tačiau tam turi pritarti vyriausybė. Gavusi jos pritarimą, T.Turner gaus Šveicarijos pasą. Popdainininkės atstovė laikraščiui teigė, kad atlikėja nori išsiaiškinti visas detales dėl JAV paso ir jį grąžinti. 

Daugkartinė „Grammy“ laureatė pasauliui padovanojo tokias dainas, kaip „Simply The Best“, „Golden Eye“, „What’s Love Get to Do with it“. Pasaulyje parduota milijonai jos įrašų kopijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius