Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tokią Jennifer Lopez retai pamatysi: šeimyninėje fotosesijoje – su mylimuoju ir abiejų vaikais

Kerinti ant raudonojo kilimo, gundanti ant scenos, koketuojanti televizijos ekrane – tokią Jennifer Lopez, vieną seksualiausių pasaulio moterų, esame įpratę matyti. Tačiau yra ir kita, rečiau matoma jos pusė: ji – mylinti dvynukų mama, o atsiradus naujam širdies draugui, jos šeimyninę laimę papildė ir dar du vaikai.
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas su vaikais
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas su vaikais / „Instagram“/Ana Carballosa nuotr.

Gerbėjų susižavėjimo sulaukė nauja nuotrauka, kurią Jennifer Lopez publikavo savo „Instagram“ paskyroje – joje ji įsiamžinusi baseine kartu su mylimuoju Alexu Rodriguezu, savo vaikais bei jo dukterimis. Ir tai – ne paprasta buitinė nuotrauka, o specialiai darytos šeimyninės fotosesijos kadras.

Gerbėjai atkreipia dėmesį, kad tai, jog pora nusprendė pasidaryti profesionalią savo jungtinės šeimos fotosesiją ir įsileido fotografę Aną Carballosą į savo kasdienybę, rodo vis tvirtėjantį poros ryšį.

Na o tuo pačiu metu, kai Lopez pasidalijo jaukia šeimynine nuotrauka, Alexas į savo „Instagram“ paskyrą įsikėlė romantišką jųdviejų kadrą, kurį padarė ta pati fotografė.

Happy Sunday everybody!! #sundayfunday ????????????????????????????@lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Happy Sunday! #downtime (????: Ana Carballosa/@lacarba)

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

15min primena, kad Jennifer Lopez su buvusia beisbolo superžvaigžde Alexu Rodriguezu susitikinėti pradėjo dar visai neseniai, tačiau jų santykiai labai greitai pasiekė tą ribą, kai norisi su mylimuoju supažindinti ir savo vaikus.

Jennifer Lopez iš santuokos su Lotynų Amerikos muzikos žvaigžde Marcu Anthony augina devynerių metų dvynukus Maxą ir Emme, o Alexas Rodriguezas su buvusia žmona turi dvi panašaus amžiaus dukras – devynmetę Ellą ir 12-os Natashą. Abiejų vaikai labai greitai priėmė savo tėvų antrąsias puses, o ir patys tarpusavyje labai susidraugavo.

Dar balandį Jennifer Lopez publikavo šiltą savo dukters Emme ir Natashos nuotrauką, o gerbėjai labai greitai atkreipė dėmesį, kad abi mergaitės atrodo it būtų seserys!

Tashi and lulu...???????? ????

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pradėjusi draugauti su Alexu Rodriguezu, Jennifer Lopez vis dažniau parodo savo šiltąją, šeimyninę pusę – jos „Instagram“ paskyroje pastebimai padaugėjo nuotraukų su savo ir mylimojo vaikais, romantiškų kadrų su Alexu. Gerbėjai džiaugiasi, kad Jennifer Lopez atrodo pagaliau suradusi savęs vertą partnerį į atrodo išties labai laiminga.

Šaltiniai iš poros aplinkos pačioje jų draugystės pradžioje sakė, kad „Alexą visada žavėjo Jennifer grožis ir asmenybė“ ir ji esanti „jo svajonių mergina“, o Jennifer Alexu žavisi dėl to, kad jis yra mylintis ir rūpestingas tėvas – pastarieji jos vaikinai vaikų neturėjo, tad ir jų prioritetai bei vertybės būdavo kiek kitokie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius