Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas Cruise‘as pasirodė be marškinėlių kaip tatuiruotas roko dievaitis

Įprastai aktorius Tomas Cruise‘as viešumoje pasirodo švariai nusiskutęs, susišukavęs, vilki paprastus bet elegantiškus darbužius. Tačiau naujausiame filme jis sunkiai pažįstamas, mat įkūnija roko dievaitį.
Tomas Cruise'as
Tomas Cruise'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Tomas Cruise'as

Vienoje žurnalistams išplatintų nuotraukų iš būsimo filmo kūrimo 48-erių aktorius užfiksuotas be marškinėlių, matyti itin raumeningas jo kūnas išpuoštas tatuiruotėmis. Negana to, T.Cruise‘o plaukai yra ilgi kaip tikro rokerio. Jis naujoje kino juostoje vaidina muzikantą Stacee Jaxxą. Šis filmas – devintojo dešimtmečio klasika laikomo filmo „Rock Of Ages“ perkūrinys.

Odinėmis kelnėmis vilkinčio rokerio T.Cruise‘o nuotrauką pamatyti galite paspaudę čia.

Kino juosta papasakos istoriją apie rokerį, kuris trokšta prasimušti į muzikos pasaulio aukštumas bei merginą iš mažo miestelio, kuri siekia įgyvendinti savo svajones Holivude.

Dailymail.co.uk žiniomis, T.Cruise‘o žmonai Katie Holmes patiko toks vyro įvaizdis, juolab šiuo mylimojo vaidmeniu ji didžiuojasi dėl to, kad Tomo puikus balsas. Aktoriaus įvaizdis naujame filme šiek tiek primena jo kolegos Marko Wahlbergo persikūnijimą į rokerį 2001-ųjų filme „Rock Star“.

Naujame filme taip pat vaidina Alecas Baldwinas, britų komikas ir Katy Perry sutuoktinis Russellas Brandas bei aktorė Julianne Hough.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius