Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tori Spelling vyras Deanas McDermottas žmonos garbei pasidarė tatuiruotę intymioje vietoje

Aktorės Tori Spelling vyras Deanas McDermottas nustebino savo žmoną pasidaręs jai dedikuotą tatuiruotę intymioje vietoje.
Tori Spelling ir Deanas McDermottas
Tori Spelling ir Deanas McDermottas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Vyras Tori Spelling

Deanas privertė netekti žado net ir prie prabangiausių dovanų pripratusią Tori. „Dieve mano, mano vyras Deanas ką tik nustebino mane su pačia karščiausia Tori tatuiruote neįtikėtinai intymioje vietoje. Aš netekusi žado“, – „Twitter“ paskyroje rašė Tori.

Praėjusį ketvirtadienį 46-erių Deanas buvo pastebėtas išeinantis iš tatuiruočių salono Kanadoje. Kadangi jam buvo aptvarstyta kairė ranka, nekilo abejonių, kurią kūno vietą jis pagražino nauja tatuiruote. Tačiau po Tori žinutės paaiškėjo, kad tą kartą jis tatuiravosi ne tik ranką.

Sutuoktiniai labai mėgsta tatuiruotes: Tori kairėje pusėje po krūtine yra išsitatuiravosi žodžius, užimančius net 7 eilutes, o Deano rankos tiesiog nusėtos tatuiruotėmis. Virš alkūnės jis yra išsitatuiravęs ir žmonos veidą.

Visai neseniai pora atšventė septintąsias vedybinio gyvenimo metines, per kurias Deanas savo išrinktajai padovanojo garsenybių pamėgto juvelyro Neilo Lane'o originalios formos žiedą – ant jo pritvirtintas deimantais dekoruotas besisukantis rutuliukas.

40-metė Tori su šešeriais metais vyresniu Deanu McDermottu augina keturis vaikus: šešerių Liamą, penkerių Stellą, 1 metų ir 8 mėnesių Hattie bei devynių mėnesių Finną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius