-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragišką sūnaus netektį prieš 12 metų patyrusį Johną Travoltą persekiojo konspiracijos teorijos

Po tragiškos sūnaus Jetto mirties 2009 m. Johnas Travolta negalėjo ramiai gedėti. To padaryti aktoriui neleido su atžalos netektimi susijusios paskleistos konspiracijos teorijos ir šantažas, rašo Mirror.co.uk.
Johnas Travolta (nuotraukose su žmona Kelly Preston ir sūnumi Jettu)
Johnas Travolta (nuotraukose su žmona Kelly Preston ir sūnumi Jettu) / Vida Press nuotr.

Kino filmų žvaigždė su žmona Kelly Preston, pernai mirusia po ilgos kovos su krūties vėžiu, atostogavo su visa šeima, kai užgeso jo sūnaus Jetto gyvybė. Balandžio 13 d. jam būtų suėję 29-eri.

Jettas Travolta, kuriam buvo diagnozuotas autizmas, ilsėdamasis su šeima Bahamose patyrė priepuolį, parkrito vonios kambaryje ir susitrenkė galvą. Vėliau ligoninėje buvo konstatuota jo mirtis.

Naujųjų metų išvyka Johnui, Kelly ir dar dviem jų atžaloms virto tragedija. Kančios tęsėsi ir šeimai grįžus namo. Pasklido gandai ir konspiracijos teorijos apie tai, kaip buvo elgiamasi su Jettu jo mirties dieną.

Vida Press nuotr./Ella Travolta, Kelly Preston ir Jettas Travolta
Vida Press nuotr./Ella Travolta, Kelly Preston ir Jettas Travolta

Kritikai nepraleido progos pabrėžti, kad aktoriaus šeima buvo atsidavę scientologai, spekuliavo, kad kontroversiškas tikėjimas nepripažino tokių sutrikimų kaip autizmas ir kad visa tai buvo žiauraus plano atsikratyti sūnumi dalis.

Dar vėliau pasirodė informacija, kad Johnas kreipėsi į policiją teigdamas, jog yra įtrauktas į 20 mln. dolerių šantažo planą. Jis sakė, jog į tragedijos vietą iškviesto greitosios pagalbos automobilio vairuotojas ir jo advokatas šantažuoja aktorių dėl kažkokių Johno Travoltos pasirašytų dokumentų.

Greitosios pagalbos automobilio vairuotojas tikino, kad Johnas su savo komanda nerimavo dėl sūnaus traumos pasekmių ir norėjo, kad šis sraigtasparniu būtų nuskraidintas į medicinos centrą Floridoje, o ne nugabentas į už 15 minučių kelio esančią ligoninę.

Vairuotojas ir jo advokatas paneigė jiems pareikštus turto prievartavimo kaltinimus, tad byla pasiekė teismą, kur, kaip teigiama, juodu reikalavo milijonų mainais į dokumentus, kurie neva įrodo, jog aktorius atsisakė vežti sūnų į vietinę ligoninę prieš pakeisdamas savo nuomonę.

Prisiekusiesiems pradėjus svarstymą, teisėjas vis dėlto nusprendė bylą nagrinėti iš naujo po to, kai vienas politikas Bahamose televizijoje teigė, jog vienas iš kaltinamųjų pripažintas nekaltu, nors tuo metu nebuvo priimtas joks sprendimas.

Paskyrus naują bylos nagrinėjimo datą, Johnas teisme tą dieną nepasirodė ir pranešė nutraukiantis bylą, savo sprendimą pagrįsdamas nenoru sugrįžti į Bahamas. Vyras su šeima troško tęsti gyvenimą ramybėje.

Pranešime Johnas Travolta rašė, kad ilgai trunkantis bylos nagrinėjimo procesas „stipriai emociškai pakenkė mano šeimai“.

Vėliau buvo atšaukti ir tiems dviem vyrams pateikti kaltinimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius