Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trankų Kardashianų ir Jennerių Kalėdų vakarėlį pakoregavo koronavirusas: šventė be būrio garsenybių

Kasmet vieno iš Kardashianų ir Jennerių klano narių namuose surengiamas prabangus Kūčių vakarėlis, tačiau šiais metais koronavirusas gerokai pakoregavo ir šios šeimos planus. Nors atšvęsti su artimais draugais šiais metais nepavyko, pati šeimyna progos pabūti kartu nepraleido.
 Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner
Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner / „Instagram“ nuotr.

Kardashianų ir Jennerių klano nariai dėl COVID-19 šiais metais negalėjo surengti savo metinio Kūčių vakaro, bet ketvirtadienio vakarą šeima vis tiek susirinko.

Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, nepaisant to, kad šventės būta nedidelės, Kim Kardashian vis tiek sugebėjo nustebinti savo išskirtiniu stiliumi.

Dėmesį traukė jos dramatiški, kiaušinio formos auskarai, ant kurių nebuvo galima nepastebėti ir išsiraizgiusios gyvatės, inkrustuotos deimantais.

40-metė žvaigždė kalėdiniam vakarėliui pasipuošė liemenį išryškinančiu korsetu, ant kurio – ryškaus pilvo preso imitacija. Ilgus plaukus moteris susipynė į kasą.

Vaizdo įrašuose, kuriuos dalijosi su daugiau nei 195 mln. sekėjų, Kim pasakojo, kad toks jos įvaizdis buvo įkvėptas senovės graikų.

Žvaigždė taip pat parodė kiekvieną įvaizdžio detalę, įskaitant ir etiketes sijono viduje bei dramatiškų auskarų elementus.

Tuo tarpu Kylie Jenner, žinoma dėl savo įžūliai madingo stiliaus skonio, Kūčių vakarą pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja šalia lemputėmis papuoštų augalų.

Kylie buvo pasipuošusi ryškiai raudona, figūrą išryškinančią suknele su ilgomis rankovėmis. Moteris instagrame šventinį vakarą parodė ir savo nepriekaištingai atliktą makiažą.

Instagrame ekspromtu vykusios fotosesijos rezultatais, taip pat nuotraukomis ir vaizdo įrašais iš Kardashianų bei Jennerių klano susitikimo pasidalijo Kylie vyresnioji sesuo Kendall.

Ji pati pasirodė pasipuošusi akį traukiančia auksinės spalvos palaidine, juodu sijonu. Jos įvaizdį užbaigė minimalistiniai aksesuarai.

Kaip ir praėjusiais metais, gausi šeimyna rinkosi pas Kourtney Kardashian.

„Šį vakarą mūsų didelė šeima linki jums visiems linksmų ir saugių Kalėdų išvakarių“, – rašė Kourtney instagrame, kuriame parodė ir vakaro įvaizdį.

Pirma, 41 metų Kourtney pasipuošė „Prada“ raudonos ir rudos spalvos minisuknele, išryškinusia jos liemenį. Tiesa, jį taip pat juosė ir smėlio spalvos diržu, papuoštu kalėdinio saldainio detale.

Kourtney šioje nuotraukoje įsiamžino be makiažo, ilgus plaukus susirišusi į aukštą kuodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius