Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Travisas Scottas ir Kylie Jenner antrai atžalai išrinko neįprastą vardą

Vasario pradžioje gimęs Kylie Jenner (24) ir reperio Traviso Scotto (30) mažylis nenutraukė tradicijos – jam taip pat buvo išrinktas kiek neįprastas vardas.
Kylie Jenner, Travisas Scottas
Kylie Jenner, Travisas Scottas / Vida Press nuotr.

K.Jenner ir T.Scotto antras vaikas gimė magišką dieną – 2022-ųjų vasario 2-ąją. Vis dėlto žinia apie kūdikio gimimą pora dalintis neskubėjo – apie pagausėjusią šeimą visam pasauliui pranešė tik vasario 6 dieną. Tąkart portalui „People“ pora atskleidė, kad jų šeimą papildė sūnus.

Praėjus mažiau nei savaitei po džiugios žinios paskelbimo Kylie Jenner atskleidė ir naujagimio vardą. Pranešama, kad mažylį Kylie ir Travisas pavadino Wolfu Websteriu (Websteris – tikroji reperio pavardė).

Nieko keisto, kad neįprastas berniuko vardas sulaukė didžiulio dėmesio. Wolf – išvertus iš anglų kalbos reiškia „vilkas“.

Neįprastą vardą prieš ketverius metus Kylie ir Travisas išrinko ir savo pirmagimei, pavadinę ją Stormi. Pasak Elle.com, vardas Stormi yra anglų kalbos žodžio „Stormy“ (lietuviškai – audringas) alternatyva.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Travisas Scottas susilaukė antros atžalos
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Travisas Scottas susilaukė antros atžalos

15min primena, kad vos prieš kelias dienas K.Jenner su mylimuoju T.Scottu pranešė apie sūnaus gimimą.

Vasario 2 d. socialinių tinklų žvaigždė susilaukė antro kūdikio, šia žinia kartu su nespalvota kūdikio rankos nuotrauka pati pasidalijo savo instagramo paskyroje.

„2/2/22“, – vaiko gimimo datą šalia fotografijos nurodė K.Jenner.

Šia džiugia proga porą sveikino gerbėjai, draugai ir šeimos nariai – Kourtney Kardashian, Kris Jenner bei kiti.

Be to, kalbos apie tai, jog K.Jenner ir T.Scottas laukia šeimos pagausėjimo, pradėjo sklisti dar greičiau, nei patvirtino patys mylimieji. Gerbėjai atkreipė dėmesį į tai, kad soc. tinklų žvaigždė kurį laiką nesidalino naujomis nuotraukomis, nevartojo alkoholio, pakeitė mitybos įpročius, slėpė pilvuką.

Vida Press nuotr./Travisas Scottas ir Kylie Jenner bei jųdviejų dukra Stormi
Vida Press nuotr./Travisas Scottas ir Kylie Jenner bei jųdviejų dukra Stormi

Kiek vėliau žinią apie Kylie nėštumą patvirtino „Page Six“ šaltiniai, o netrukus ir pati žvaigždė pasidalijo nėštumą patvirtinančiu vaizdo įrašu.

„Ji jau kurį laiką norėjo padovanoti Stormi brolį arba sesę. Jai patinka motinystė. Ji be galo džiaugiasi, kad laukiasi vaiko su Travisu. Nėštumu ji mėgaujasi privačiai, leidžia laiką tik su artimiausiais draugais ir šeima“, – „People“ kiek anksčiau sakė šaltinis.

Kylie ir Travisas jau augina dukrą Stormi, gimusią 2018 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius