-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Trečią kartą nekaltybę parduoti bandanti Catarina Migliorini tikisi sulaukti pasiūlymo tekėti

Koledžo studentė iš Brazilijos trečią kartą bando parduoti savo nekaltybę aukcione ir šį kartą ji tikisi sulaukti pasiūlymo tekėti, rašo Huffingtonpost.com.
Catarina Migliorini
Catarina Migliorini / Kadras iš „Youtube“

Prieš 15 mėnesių Catarina Migliorini sulaukė pasiūlymo iš japonų milijonieriaus, kuris buvo pasiruošęs plačiai atverti piniginę. Vyras virtualiame aukcione pasiūlė 780 tūkst. JAV dolerių už merginos nekaltybę.

Sandėris su japonu neįvyko, todėl brazilė antrą kartą bandė pardavinėti savo nekaltybę. Tą kartą ji tai darė savo sukurtoje interneto svetainėje VirginsWanted2.com. Aukcionas turėjo pasibaigti gruodžio 12 dieną, tačiau Catarina pratęsė statymų priėmimą iki vasario 12 dienos.

Mergina pratęsė aukcioną ne todėl, kad negauna pasiūlymų. Atvirkščiai, šiuo metu ji teigia, kad yra sulaukusi pasiūlymo, verto  440 tūkst. JAV dolerių, tačiau mergina dabar tikisi ne tik parduoti savo nekaltybę, bet ir sulaukti pasiūlymo tekėti.

„Nutariau pratęsti aukcioną, nes sulaukiau pasiūlymo tekėti iš vieno arabų milijonieriaus. Mąstau apie jo pasiūlymą, nes tai reikštų, kad aš ne tik įvykdyčiau sandėrį, bet ir ištekėčiau. Šiuo metu Brazilijoje yra šiltasis metų laikas, vyksta daug vakarėlių, esu labai užsiėmusi, todėl nusprendžiau pratęsti aukcioną, nes noriu viską labai gerai apgalvoti ir pasverti pasiūlymą“, – kalbėjo C.Migliorini.

C.Migliorini, kuriai yra 23 metai, nuolat bendrauja su neįvardytu milijonieriumi per „Skype“. Svarbiausia, kaip ji tikino, kad šis vyras žino, kaip bendrauti su moterimi.

„Jis yra labai romantiškas. Jis moka 11 kalbų. Jam yra daugiau nei 35 metai. Šis vyras yra išvaizdus ir labai išsilavinęs. Jis gyvena prabangiame name, kurį mane yra rodęs per kamerą mūsų pokalbio metu“, – pasakojo mergina.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius