Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trijų vaikų mama užkariauja internetą: gražuolė iš Bosnijos stebina puikia figūra ir gyvenimo būdu

Socialinių tinklų žvaigždė bosnė Ana Jovanovic (31) populiarumo sulaukė dėl „Instagram“ paskyros, į kurią kelia daug akį traukiančių nuotraukų. Moteris mėgsta rodyti prabangaus gyvenimo detales, madingus drabužius ir reklamuoti asmeninę maudymosi kostiumėlių liniją „Yoa“. Be to, bosnė yra ištekėjusi ir augina tris vaikus.
Ana Jovanovic
Ana Jovanovic / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 3 Instagram Vaikai Mama

Demonstruodama neįtikėtino grožio figūrą instagramo paskyroje, moteris atkreipia kiekvieno žmogaus dėmesį, verčia pamąstyti apie sveiką gyvenimo būdą. Gražias kūno formas bosnei pavyko išlaikyti net tada, kai susilaukė trijų vaikų: vienos mergaitės ir dviejų berniukų.

Instagramo gražuolė su vyru ir trimis vaikais neatsisako kelionių į šiltus kraštus. Todėl jos paskyroje dažnai galima išvysti nuotraukas iš Graikijos, Dubajaus, Afrikos ir kitų egzotiškų vietovių. Moters prižiūri figūrą, sveikai gyvensena, augina vaikus. A.Jovanovic galima pavadinti veiklia mama, visada pasiruošusia priimti naujus iššūkius.

„Instagram“ nuotr./ Ana Jovanovic mėgaujasi atostogomis ir egzotišku maistu Graikijoje
„Instagram“ nuotr./ Ana Jovanovic mėgaujasi atostogomis ir egzotišku maistu Graikijoje

Socialinių tinklų žvaigždė su savo 255 tūkst. sekėjų armija dalijasi pozityviomis mintimis, ir motyvuojančiais gyvenimo sprendimais.

Visgi nepriekaištinga bosnės nuotraukose demonstruojam figūra neturėtų stebinti. Moteris sunkiai dirbo, kad turėtų tai, kuo šiuo metu didžiuojasi.

Tiesa, ji nepamiršta skatinti savo sekėjus ir duoda kelis patarimus: „Atsisakykite dietos, tiesiog valgykite sveikai. Būkite stipresni už visus pasiteisinimus. Jūsų vienintelis varžovas esate Jūs pats.“

„Instagram“ nuotr./ Ana Jovanovic su vaikais
„Instagram“ nuotr./ Ana Jovanovic su vaikais

Nepakartojamo grožio nuotraukose galima pamatyti, kaip moteris reklamuoja įvairius firminius drabužius – „Doll House“, „Leommi Swimwear“, „AnDress Design“. Beje, Ana dažnai pademonstruoja ir savo maudymosi kostiumėlių linijos „Yoa“ kūrinius.

„Instagram“ nuotr./ Ana Jovanovic su maudymosi kostiumėlių linija „Yoa“
„Instagram“ nuotr./ Ana Jovanovic su maudymosi kostiumėlių linija „Yoa“

Socialinių tinklų žvaigždės paskyroje galima pamatyti nuotraukas iš įvairių kurortų, kuriuos supa egzotiška gamta. Lengva nuspėti, kad moters mėgstamiausia atostogų vieta – Graikija, čia ji poilsiavo ne vieną kartą.

Be to, influencerė dažnai mėgaujasi nepaprastai skaniu maistu ir kokteiliais, kurių būna gausu prabangiuose viešbučiuose. Juose svečiuodamasi ji įamžina ir akimirkas, kuriose matosi kvapą gniaužiantys Viduržemio jūros bei mažų salelių vaizdai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius