Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trilerio „Megalodonas“ filmavimas per plauką nesibaigė tragedija: Ruby Rose vos nenuskendo

Legendinę 1975-ųjų juostą „Nasrai“ priminsiančio įtempto siužeto trilerio „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“ pagrindinis herojus – didžiausias kada nors Žemėje gyvenęs ryklys – įvarys ne ką mažiau siaubo, o su juo į kovą stos pats Jasonas Stathamas. Tik dabar, kai siaubo scenų kupina juosta keliauja į kino teatrų ekranus, jos kūrėjai gali ramiau kalbėti apie filmavimų metu vos neįvykusią tragediją.
Ruby Rose filme „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“
Ruby Rose filme „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Kinas

Nedaug trūko, kad jo metu žūtų viena iš Jasono Stahamo kolegių – 32-jų aktorė Ruby Rose.

„Tai buvo scena, kuomet aš buvau vandenyje ir turėjau plaukti link laivo. Sušlapę mano drabužiai, o dar ir po jais esantis termokostiumas, pasidarė tokie sunkūs, kad ėmė tempti mane gilyn. Visi, dalyvavę filmavime, mintyse galvojo, kad vaidinu tobulai, tačiau aš nevaidinau: vandenimi pritvinkę batai ėmė mane skandinti. Kitas dalykas, kurį po to pamenu – kad mane griebia narai ir traukia į vandens paviršių. Jau buvau spėjusi pradėti skęsti, prigėriau daug vandens“, – pavojingą įvykį per filmavimus, vykusius Naujojoje Zelandijoje, prisimena aktorė.

Kadras iš filmo/Fimas „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“
Kadras iš filmo/Fimas „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“

Jos teigimu, režisierius Johnas Turteltaubas jau buvo begiriantis Ruby Rose už nuostabią vaidybą, kada suprato, jog ji iš tiesų skęsta. Komanda akimirksniu puolė gelbėti aktorės.

„Pamaniau, kad ei, tai nėra mano fantastiška vaidyba, aš tikrai skęstu ir man skubiai reikia pagalbos“, – sakė seriale „Orange is the new Black“ bei tokiuose hituose kaip „Absoliutus blogis“ ir „Džonas Vikas“ taip pat suvaidinusi aktorė.

Megalodonas buvo iš tiesų prieš milijonus metų gyvenęs ryklys, kurio pavadinimas kilo iš žodžių „didysis dantis“, o jo ilgis galėjo siekti net 18 metrų. Filme „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“ ryklys užpuola povandeninių tyrinėjimų stotį. Į pagalbą iškviečiamas giluminių gelbėjimo operacijų ekspertas (Jasonas Stathamas), kuris, panašu, vienintelis tegali padėti.

Kodėl būtent jis ir kaip jam seksis kovoti su jūrų pabaisa, pamatysime įtempto siužeto trileryje „Megalodonas: grėsmė iš gelmių“ jau nuo rugpjūčio 24 dienos.

VIDEO: MEGALODONAS: GRĖSMĖ IŠ GELMIŲ - naujausias filmas su Jason Statham - primais anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius