-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Troian Bellisario apie pasiruošimą karališkosioms vestuvėms: „Buvo tikras košmaras“

Būti pakviestam į didžiausią metų šventę yra didžiulė garbė, tačiau kartu su ja užklumpa ne vienas iššūkis. Jų neišvengė ir Troian Bellisario (34 m.). Žinoma aktorė išklojo visą tiesą apie tai, kaip prieš porą metų ji ruošėsi Meghan Markle (38 m.) ir princo Harry (35 m.) tuoktuvėms ir kodėl šį procesą ji pavadino tikru košmaru.
Patrickas J. Adamsas ir Troian Bellisario karališkosiose vestuvėse
Patrickas J. Adamsas ir Troian Bellisario karališkosiose vestuvėse / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

Tikriausiai sutiksite, kad Sasekso hercogienės Meghan Markle ir princo Harry vestuvės buvo didžiausia paskutinių penkerių, o gal net ir dešimtmečio šventė. Į ją susirinko užsienio žvaigždžių grietinėlė – nuo Serenos Williams, Idriso Elbos, Priyankos Chopros iki George’o Clooney ir Oprah Winfrey. Į vestuves buvo pakviesti ir serialo „Kostiumuotieji“, kuriame prieš tapdama karališkosios šeimos nare vaidino Meghan Markle, aktoriai. Tarp jų buvo ir hercogienės mylimąjį ekrane vaidinęs Patrickas J. Adamsas (38 m.) su žmona Troian Bellisario.

Šventės kaltininkams Meghan Markle ir princui Harry 2018 m. gegužės 19 d. dar ilgai primins išsipildžiusias svajones ir pasaką, tačiau serialo „Gražiosios melagės“ („Pretty Little Liars“) žvaigždei ši diena, o tiksliau pasiruošimas jai, buvo tikras „košmaras“.

Atvirame „Stellar“ interviu Troian Bellisario atskleidė niekaip negalėjusi nusiraminti ir stipriai nerimavusi vien nuo minties, ką reikės vilkėti prabangioje šventėje. Situacijos nepalengvino ir tai, kad tuo metu aktorė su sutuoktiniu slėpė nėštumą.

„Buvau nusiteikusi, kad jis (neštumas – red.past.) bus paviešintas. Tačiau taip pat didelį nerimą kėlė tie… Kaip jie vadinasi? Tos skrybėlės? Tie galvos apdangalai“, – prisiminimais apie prieš dvejus metus vykusį pasiruošimą didžiausiam tų metų renginiui pasakojo aktorė, tuo metu taip pat bandžiusi nuslėpti, kad yra penktą mėnesį nėščia.

„Jie atrodo juokingai, nebent gyveni 4-ajame dešimtmetyje. Galima pasipuošti tikru meno kūriniu, bet tada neaišku, ar nebūsi palaikyta garbėtroška arba ta, kuri stengiasi į save atkreipti dėmesį? O jeigu galvos apdangalas labai mažas, jog nesilaikai tradicijų?“ – tęsė ji.

Troian Bellisario patikslino, kad su minimu aksesuaru ji tada susidūrė pirmą kartą. „Stengiausi neperžengti „ne per didelis, ne per mažas“ ribos. Buvo tikras košmaras“, – dalijosi moteris ir pridūrė, kad jei ją dėl šio aksesuaro britų spauda būtų išpeikusi, ji būtų apkaltinusi savo stilistę Annabelle Harron.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Patrickas J. Adamsas ir Troian Bellisario
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Patrickas J. Adamsas ir Troian Bellisario

Tačiau to neprireikė – „Gražiosios melagės“ žvaigždė, pasipuošusi švelniai rožinės spalvos Sophios Webster suknele ir derančiu galvos apdangalu atrodė nuostabiai. O ir žinią apie nėštumą tada aktorių porai pavyko nuslėpti.

Kad Troian Bellisario ir Patrickas J. Adamsas laukiasi pirmagimio paaiškėjo tik tų pačių metų vasaros pabaigoje, naujieną „E! News“ portalui patvirtinus artimam šaltiniui iš aktorių aplinkos.

Tiesa, kalbos, kad Troian Bellisario laukiasi pasklido po karališkųjų vestuvių porai atostogaujant Graikijoje. Mykonos saloje darytose fotografijose moters pilvukas atrodė įtartinai suapvalėjęs.

15min primena, kad aktorių pora susipažino 2009-aisiais vaidindami teatre. Neilgai trukus jiedu tapo pora ir 2014-ųjų vasarį susižadėjo. Vestuves Patrickas J. Adamsas ir Troian Bellisario atšoko 2016-ųjų gruodį.

2018 metų spalį jiems gimė dukra Aurora.

Patrickas J. Adamsas išgarsėjo atlikęs vieną pagrindinių vaidmenų seriale „Kostiumuotieji“ kartu su Meghan Markle. Jie abu iš serialo pasitraukė po septintojo sezono – Meghan nutekėjo į karališkąją britų šeimą, o Patrickas tiesiog pribrendo karjeros pokyčiams.

Tuo tarpu garsiausias Troian Bellisario vaidmuo kol kas yra septynis sezonus seriale „Gražiosios melagės“ įkūnyta Spenser.

DAUGIAU NUOTRAUKŲ IŠ KARALIŠKŲJŲ VESTUVIŲ – 15MIN GALERIJOSE:

TAIP PAT SKAITYKITE: Karališkų vestuvių svečiai „eBay“ aukcione parduoda šventėje gautas dovanas: kaina kyla tūkstančiais

Karališkos princo Harry ir Meghan Markle vestuvės skaičiais: kas kiek kainavo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius