Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tylą nutraukė profesorius, kurio tiesioginį interviu BBC sugadino į kambarį įsiveržę jo vaikai

Visas internetas plyšo iš juoko dėl sugadinto tiesioginio interviu, kurį BBC naujienų tarnybai per „Skype“ mėgino duoti politikos ekspertas Robertas E.Kelly, šiuo metu esantis Pietų Korėjos mieste Busane. Jo komentarą apie dabartinę politinę situaciją Pietų Korėjoje nutraukė į kabinetą įsiveržę du mažamečiai vaikai ir juos pasivijusi vaikų mama, rašo dailytelegraph.com.
Tiesioginį Roberto E. Kelly interviu BBC sugadino jo vaikai
Tiesioginį Roberto E. Kelly interviu BBC sugadino jo vaikai / Video kadras
Temos: 2 Internetas YouTube

Priminsime, kad ekspertas davė komentarą apie šiuo metu Pietų Korėją krečiantį skandalą, kuomet teismo sprendimu iš pareigų buvo pašalinta šalies prezidentė Park Geun-hye, kai nutiko kai kas netikėto – kabineto duris pravėrė ir lyg niekur nieko pas savo tėtį šokdama atėjo mažametė Roberto E.Kelly dukra.

Paskui sesę į kambarį su vaikštyne ant ratukų įvažiavo dar vienas eksperto vaikas, vaikščioti dar nemokantis kūdikis! Galiausiai „susirinkti“ vaikų į kambarį įčiuožė jų mama.

„Kai ji atidarė duris, o jos atvaizdą pamačiau savo ekrane, supratau, kad viskas baigta“, – tylą, po incidento, prajuokinusio ne vieną, nutraukė profesorius R.E.Kelly.

Anot eksperto žmonos Kim, jis paprastai užsirakina duris. „Dažniausiai vaikai radę užrakintas duris, sugrįžta pas mane. Bet šį kartą buvo kitaip. Kai išvydau, kad durys atrakintos... Man tai atrodė visiškas chaosas,“ – sakė ponia Kim. Jos teigimu, nors vyras ir buvo išjuoktas, jis neišplūdo vaikų.

„Aš pamaniau, kad tai siaubingai miela“, – prisipažino profesorius. „Pamačiau vaizdo įrašą kaip ir visi kiti. Mano žmona atliko tikrai puikų darbą, bandydama suvaldyti tikrai nenumatytą padėtį taip, kaip buvo įmanoma... Buvo juokinga. Jeigu matėte įrašą, aš vos valdžiausi neprapliupęs juokais. Jie – maži vaikai ir taip įvyksta“, – kalbėjo jis.

Vyras pripažino buvęs išjuoktas, tačiau jis tvirtino norintis, kad jo vaikai jaustųsi patogiai ateidami pas jį. „Aš padariau nedidelę klaidą, dėl kurios mano šeima tapo „YouTube“ žvaigždėmis. Tai iš tiesų juokinga“, – teigė jis.

Šis incidentas it virusas išplito internete, prajuokindamas milijonus. Pažiūrėkite:

VIDEO: Children interrupt BBC News interview - BBC News
VIDEO: Prof Robert Kelly is back & this time his wife & children are meant to be in shot! BBC News

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius