-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

U2 lyderis Bono negalės koncertuoti du mėnesius

U2 atšaukė savo itin lauktą pasirodymą didžiausiame Didžiosios Britanijos festivalyje po atviru dangumi Glastonberyje – dėl lyderio Bono traumos rokeriai nekoncertuos apie du mėnesius.
U2 lyderis Bono
U2 lyderis Bono / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „U2“

U2 lyderiui buvo skubiai atlikta nugaros operacija ir gydytojai uždraudė koncertuoti. Antradienį Bono buvo išleistas iš vienos Vokietijos ligoninių. „Man plyšta širdis. Mes išties norėjome būti su savo gerbėjais, aš net specialią dainą sukūriau Glastonberio festivaliui“, – oficialioje renginio svetainėje cituojamas Bono.

Tačiau Glastonberio festivalis nėra vienintelis praradimas, mat dėl netikėtai iškilusių grupės lyderio sveikatos problemų U2 teko atšaukti visą savo turo dalį Šiaurės Amerikoje.

Sunkią nugaros traumą Bono patyrė praėjusią savaitę, oficialių šaltinių teigimu, per repeticiją. Žvaigždę gydantis neurochirurgas teigė, kad tai „staigus ligos priepuolis“, kuris sukėlė trumpalaikį dalinį paralyžių. „Jis jautė stiprų skausmą, apatinė kojos dalis buvo paralyžiuota, o raiščiuose – 8 mm įtrūkimas. Chirurginis įsikišimas buvo vienintelis būdas jam visiškai pasveikti ir vėliau išvengti paralyžiaus. Dabar tikimybė atsikratyti galūnės traumos kur kas didesnė, o prognozės puikios, tačiau privalu įveikti visą reabilitacijos kursą“, – Dailymail.co.uk sakė gydytojas.

Grupės vadybininko Paulo McGuinnesso teigimu, 50-metis Bono dėl sujaukto pasirodymų grafiko jaučiasi bjauriai, mat tai paveiks milijonus gerbėjų – vien Amerikoje neįvyks 16 koncertų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius