-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ukrainos grupės „Go_A“ solistė susidūrė su Rusijos vaikų neapykanta: linki mirties

Praeitais metais „Eurovizijos“ dainų konkurse Ukrainai atstovavusios grupės „Go_A“ solistė Kateryna Pavlenko susidūrė su Rusijos gyventojų neapykanta. Katerina pasakoja, kad nuo karo pradžios jos socialiniuose tinkluose aktyviai neapykantą reiškia netgi vaikai.
Festivalis „Vilnius ore“ ir grupė Go_A
Festivalis „Vilnius ore“ ir grupė Go_A / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Kaip teigiama Unian.net, ukrainietė Kateryna socialiniuose tinkluose sulaukia baisių dalykų linkinčių internautų žinučių, o didžiausią dalį jų siunčia vaikai iš Rusijos. Dainininkė K.Pavlenko teigia, kad propaganda taip suvalgė rusų smegenis, jog net vaikai ėmė linkėti jai mirties.

Kateryna pažymėjo, kad iš pradžių vaikai jai rašė, jog „Ukraina vis tiek taps Rusija, o ukrainiečiai savo šalį bombarduoja patys“. Iš pradžių atlikėja buvo tolerantiška tokiam elgesiui, nes manė, kad vaikai nekalti, jog gimė Rusijoje. Tačiau vėliau viskas pasikeitė.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Festivalis „Vilnius ore“ ir grupė Go_A
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Festivalis „Vilnius ore“ ir grupė Go_A

Neapsikentusi tokio elgesio, K.Pavlenko pradėjo blokuoti agresyviausius internautus. Anot jos, buvo net tokių, kurie rašė: „O, Katya, įsivaizduoji, šiandien mūsų čiuožykla buvo uždaryta, nes Ukraina bombarduojama."

„Karas apskritai atskleidė daug žmonių iš tos pusės, kurios nesitikėjome, krizės akimirkomis labiausiai prarandamas žmogiškumas. Turiu draugų, kurie mane maloniai nustebino, o yra draugų, kurie mane nuvylė. Labai lengva būti geru žmogumi, kai gyveni patogiai, kai tau niekas negresia. Gali užsidėti gero žmogaus kaukę ir visi tave suvoks kaip šaunų bičiulį. Bet kai atsitinka tokie dalykai, viskas labai greitai atsiskleidžia“, – sakė dainininkė interviu „24 kanalui“.

Dar neprasidėjus karui, grupės grupės „Go_A“ solistė gan dažnai susidurdavo su neapykanta. Po triumfo „Eurovizijoje" ji pasakojo mananti, kad neapykanta kūrybingiems žmonėms negali pakenkti, jei jie tiki savo darbu ir tuo, ką jie atneša pasauliui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius