Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uma Thurman papasakojo apie 15-os jai atliktą abortą

Uma Thurman (51) atskleidė, kad 15-os jai buvo atliktas abortas po to, kai „netyčia pastojo nuo gerokai vyresnio vyro“.
Uma Thurman
Uma Thurman / Audriaus Solomino nuotr.
Temos: 2 Abortas Uma Thurman

„Bulvarinio skaitalo“ žvaigždė rašinyje „The Washington Post“ Teksaso įstatymą dėl abortų pavadino „žmogaus teisių krize Amerikos moterims“ ir pasidalijo, kaip pati rašė, „tamsiausia savo paslaptimi“.

Uma Thurman paaiškino, kad 15-os pradėjusi dirbti aktore ji gyveno Europoje ir buvo užmezgusi santykius su gerokai vyresniu vyru. Netrukus paauglė sužinojo, kad laukiasi.

Uma Thurman norėjo pasilikti kūdikį, tačiau po pokalbio su tėčiu ir mama, kuri tuo metu buvo labai prastos sveikatos ir gulėjo ligoninėje, ji nusprendė pasidaryti abortą, rašo Metro.co.uk.

„Jie pasiteiravo apie mano santykių statusą, kurie nebuvo labai geri, ir perspėjo apie sunkumus auginant kūdikį vienai ir dar paauglei. Mano vaikiškas motinystės įsivaizdavimas pasikeitė, kai pergalvojau visus atsakymus į jų kruopščiai parinktus klausimus.

Buvau tik pradėjusi savo karjerą ir negalėjau užtikrinti stabilaus stogo virš galvos net sau. Kaip šeima nusprendėme, kad nėštumui tada buvo netinkamas metas bei sutikome, jog jo nutraukimas yra teisingas sprendimas. Nepaisant to, mano širdis sudužo į šipulius“, – savo istorija pasidalijo Uma Thurman.

Abortą aktorė pasidarė Vokietijoje. Nors jaunai merginai ir buvo skirta vietinė nejautra, Uma Thurman prisimena „siaubingą skausmą“, kurio, tada tikėjo, nusipelnė.

Prisiminus tą laikotarpį Umą Thurman aplanko liūdesys, tačiau savo sprendimo ji nesigaili. Tik dėl to ji dabar gali mėgautis tokiu gyvenimu, kokį turi, ir trimis vaikais.

„Susilaukiau gražių, stebuklingų vaikų su vyrais, kuriuos mylėjau ir kuriais pasitikėjau, kad gali pasirūpinti vaikais. Nesigailiu pasirinkusi tokį kelią. Pritariu ir palaikau moteris, kurios renkasi kitaip.

Abortas paauglystėje – sunkiausias sprendimas mano gyvenime, sukėlęs sielvartą tada ir nuliūdinantis net dabar, tačiau jis nuvedė į kelią džiaugsmo ir meilės kupino gyvenimo. Nusprendusi nutraukti tą ankstyvą nėštumą galėjau užaugti ir tapti tokia mama, kokia norėjau ir turėjau būti“, – tęsė ji.

Uma Thurman su buvusiu sutuoktiniu Ethanu Hawke’u susilaukė dukters Mayos (23), vaidinančios seriale „Stranger Things“, ir sūnaus Levono Roano (19), o su finansininku Arpadu Bussonu – dukters Lunos (9).

Savo rašiniu Uma Thurman tiki padėti moterims ir merginoms Teksase, kurios jaučia gėdą, nes „negalėjo savęs nuo to apsaugoti“.

Rugsėjo pradžioje Teksase įsigaliojo įstatymas, draudžiantis atlikti abortus nuo šeštos nėštumo savaitės, nors dauguma moterų tada net nežino, kad laukiasi, bei suteikia teisę asmenims paduoti į teismą gydytojus, kurie sutinka nėštumą nutraukti vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius