Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Umos Thurman senatvė neveikia

Garsioji Uma Thurman laukia nesulaukia 40-ojo gimtadienio, kuris bus kitų metų balandį. Jai buvimas 30-ies – vienas vargas. 39-erių aktorė pareiškė „amžių išgyvenanti atbulai", nors jos kūnas ir neatspindi jai tekusių bėdų, tokių kaip skyrybos su sutuoktiniu Ethanu Hawke‘u.
Uma Thurman
Uma Thurman / AFP/„Scanpix“ nuotr.

U.Thurman neseniai nustebino savo gerbėjus nusifotografavusi žurnalui „W“, kuris pramogų verslo pasaulyje žinomas dėl savo provokuojančių ir neįprastų fotosesijų. Būtent šiam žurnalui vos susipažinusi su Jesusu Luzu bučiuodamasi su juo nusifotografavo Madonna.

Naujojoje fotosesijoje U.Thurman vaidina... gęstančią scenos žvaigždę. Filmo „Nužudyti Bilą“ aktorė, kurią Quentinas Tarantino yra viešai pavadinęs savo mūza, fotografavosi pasidariusi Marilyn Monroe stiliaus šukuoseną ir vilkėdama seksualias prisegamas kojines. „Negaliu pasakyti, kad mano pastarieji devyneri metai lengvi. O dar maniau, kad nuo 20-ies iki 30-ies buvo sunkiausias laikotarpis. Tai buvo didžiausia klaida mano gyvenime manyti „O man 32-eji, turiu du vaikus, dirbu nuo 16 metų, tad dabar bus lengviau“. Vos tik taip pagalvoji, vadinasi esi pasmerktas“, – žurnalui sakė U.Thurman, pranešė Thesun.co.uk. Ji teigė dabar besijaučianti kur kas jaunesnė, nei jautėsi prieš dešimtmetį ar net daugiau.

Dailymail.co.uk žurnalistai savo ruožtu atkreipė dėmesį į aktorės seksualumą. Jų tvirtinimu, U.Thurman, turint omeny žurnalui „W“ pasirinktą įvaizdį, dar nemano trauktis iš „seksualiųjų pupyčių“ gretų. Jos nuotraukose sukurta „tragiško likimo“ aktorė spinduliuoja ne tik liūdesį bet ir geismą.

Šiuo metu aktorė reklamuoja savo naująjį filmą „Motinystė“ (angl. „Motherhood), kuris buvo sukurtas jai bendradarbiaujant su nepriklausomais kino kūrėjais ir turint Holivudo mastais labai mažą – tik 5 mln. JAV dolerių (11,7 mln. Lt) biudžetą.

U.Thurman kalbėdamasi su „W“ žurnalistais paneigė gandus, neva ji ketina dar šiemet susituokti su sužadėtiniu Arpadu Bussonu.

Jos fotosesijos žurnalui „W“ nuotraukų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius