Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už M.McConaughey ataugusius plaukus nuopelnus melagingai prisiėmė chirurgas

Matthew McConaughey (52) atvirai papasakojo apie tai, kaip dešimtame dešimtmetyje kentė nuo gausaus plaukų slinkimo ir kaip jie stebuklingai ataugo, padedant specialiam serumui, kurį jis tebenaudoja iki šiol. Tačiau vienas chirurgas norėjo prisiimti nuopelnus, kad neva jo atliktos plaukų transplantacijos, o ne serumo, dėka aktoriui ataugo plaukai.
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey / „Scanpix“ nuotr.

Savo memuaruose „Greenlights“ ir neseniai duotame interviu „LADbible“ filmo „Dalaso pirkėjų klubo“ žvaigždė sakė, kad prieš daugelį metų pradėjo skusti galvą, nes plaukai smarkiai retėjo, rašo „People“.

„Kaip jie ataugo? Tai didžiulė paslaptis“, – leidiniui sakė M.McConaughey ir pridūrė, kad kartą per dieną į galvos odą tepdavo vietiniu tepalu.

Vida Press nuotr./Matthew McConaughey
Vida Press nuotr./Matthew McConaughey

„Buvau tam visiškai atsidavęs – jokios „Propecia“, nieko, tai buvo tik rankų darbo tepalas“, – sakė Teksase gimęs aktorius. „Viskas, ką galiu jums pasakyti, yra tai, kad jie (plaukai – red. past.) grįžo. Dabar turiu daugiau plaukų nei 1999 m.“

Tačiau pradėjus ataugti jo plikei, Matthew sakė, kad žmonės manė, jog jis persisodino plaukus, nes vienas chirurgas esą tvirtino, kad „Oskaro“ laureatas už tai sumokėjo didelius pinigus.

M.McConaughey prisiminė, kad Beverli Hilse jis susidūrė su kitu gydytoju, kuris jam papasakojo apie chirurgą, lankantį plaukų persodinimo konferencijas.

Vida Press nuotr./Aktorius Matthew McConaughey
Vida Press nuotr./Aktorius Matthew McConaughey

M.McConaughey pridūrė, kad Los Andžele sutiktas gydytojas net paprašė apžiūrėti jo plaukus, kad pats pamatytų natūralų jų ataugimą.

„Jis sako: ar galiu pažiūrėti į jūsų plaukus, ar galiu juos paliesti ir pamatyti?“, – prisiminė Matthew. „Aš pasakiau: taip, žmogau. Jis sako: tau nebuvo atlikta operacija. Aš atsakiau: taip, jos nereikėjo.“

Tada daktaras pareiškė aktoriui, kad negali sulaukti, kada kitame suvažiavime galės išaiškinti chirurgo gudrybę.

„Austin FC“ futbolo klubo savininkas taip pat atskleidė, kad tuo pačiu tepalu galvos odą tepa jau daugiau nei 20 metų.

„Nesiruošiu nustoti to daryti, nenoriu rizikuoti“, – sakė M.McConaughey.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius