-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Beckham – sunkiai atpažįstama: gerbėjus gąsdina atsiradusios „ančiuko“ lūpos

Neseniai dizainerė, verslininkė, legendinės merginų grupės „Spice Girls“ narė Victoria Beckham pasirodė televizinėje laidoje tam, kad pristatytų savo grožio liniją. Visgi moters sekėjai sako net negalėję klausytis diskusijos, mat į akis krito gerokai dėl grožio procedūrų pakitusi jos išvaizda, rašo užsienio žiniasklaida.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr. ir stopkadras

Praeitą savaitę Victoria Beckham gyvai pasirodė interviu laidoje „Good Morining America“. Čia ji pristatė savo grožio liniją, kalbėjo apie makiažą, madą, rašoma „NZ Herald“.

Vis dėlto moters interviu žaibiškai išpopuliarėjo ne dėl jo turinio, o to, kaip V.Beckham jame atrodė. Kaip dėmesį atkreipė žvaigždės gerbėjai, ji – nebeatpažįstama. Kodėl?

Stopkadras/Victoria Beckham
Stopkadras/Victoria Beckham

Panašu, kad V.Beckham bus perdozavusi grožio procedūrų, o tiksliau – lūpų injekcijų. Interviu galima pamatyti, kad dėl padidėjusių lūpų moters veidas prarado natūralias ekspresijas.

Stebėję ryto šou savo nerimą dėl V.Beckham išreiškė socialiniuose tinkluose, viena iš jų netgi užsiminė, jog dabartinė verslininkės išvaizda ją išgąsdino. Kiti siūlė iš darbo atleisti žmogų, kuris „šitaip išdarkė V.Beckham lūpas“.

Daugelį metų V.Beckham neigė kada nors turėjusi plastinių operacijų. Visgi 2016-aisiais ji pripažino, kad anksčiau buvo pasidinusi krūtinę.

„Turbūt turėčiau patarti neprasidėti su savo krūtine“, – V.Beckham rašė laiške, kurį skyrė savo jaunesnei versijai „British Vogue“. „Tai, kad visus tuos metus viską neigiau, buvo kvaila. Nepasitikėjimo savimi ženklas. Švęsk tai, ką turi“, – ten pat pridūrė ji.

2019 m. V.Beckham sakė, kad jai dar neteko atlikti jokių kosmetinių veido procedūrų, įskaitant injekcijas nuo raukšlių, užpildus.

Visą interviu su V.Beckham galite pamatyti čia:

VIDEO: Victoria Beckham talks beauty tips, family and Spice Girls reunion | GMA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius