Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikinas, pasiskelbęs M.Jacksono sūnumi, nori DNR tyrimo

Norvegijoje gimęs Omeras Bhatti – atlikėjas, jau daugybę metų tvirtinantis, kad yra poplegendos Michaelo Jacksono biologinis sūnus. Superžvaigždei mirus vaikinas mėgina išsireikalauti, kad būtų padaryti jo ir M.Jacksono DNR tyrimai, jog kartą ir visiems laikams būtų įrodytas kraujo ryšys, pranešė Evilbeetgossip.film.com
Omeras Bhatti 2005-aisias.
Omeras Bhatti 2005-aisiais / „Scanpix“ nuotr.

O.Bhatti pabrėžė nepretenduosiantis į popkaraliaus turtą. Jis tenori sužinoti tiesą, kirbančią galvoje jau seniai, – ar jis legendos tikrasis sūnus. Spaudoje jau ne kartą buvo diskutuota, ar prieš dvidešimt metų galėjo nuo M.Jacksono pastoti Norvegijoje gyvenanti moteris.

Kai kurių šaltinių duomenimis, M.Jacksonas minėjo O.Bhatti kaip savo sūnų po susitikimo su juo 1996-asiais. Tuomet jaunasis Omeras sužavėjo popkaralių jį imituodamas. Keletą metų vaikinas kartkartėmis pagyvendavo M.Jacksono rančoje „Neverland“. Prieš porą dienų O.Bhatti buvo pastebėtas, kai atėjo aplankyti popkaraliaus tėvų Katherine ir Joe Jacksonų.

Kitas naujienų portalas news.puggal.com taip pat pabrėžė tikimybę, kad O.Bhatti teoriškai gali būti M.Jacksono ketvirtas ir vyriausias vaikas. Vaikinas yra stebėtinai panašus į popkaralių ir į jo jauniausiąjį sūnų Prince‘ą Michaelą II, kuris buvo pagimdytas nežinomos surogatinės motinos, tikėtina, naudojant paties atlikėjo spermą.

M.Jacksonas neabejotinai rūpinosi O.Bhatti, dar kai šis buvo vaikas. Būdamas 12-os berniukas žaisdavo su dar mažais atlikėjo vaikais. Tačiau nežinai, ar šis faktas ir jo bei superžvaigždės panašumas yra pakankamas pagrindas laikyti juos giminėmis. Šiuo metu O.Bhatti stengiasi padaryti sėkmingą populiaraus atlikėjo karjerą, kaip kad jo tariamas tėvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius