Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vakarienei su draugais – beveik 44 tūkst. eurų: pasipiktino „Salt Bae“ kainomis

Vieno Londono restorano lankytojas jame išleido įspūdingą sumą pinigų, o sąskaita pasidalijo socialiniuose tinkluose. Vakarienė „Salt Bae“ pravarde išgarsėjusio virtuvės šefo restorane vyrui kainavo daugiau nei 37 tūkst. svarų sterlingų, t.y. beveik 44 tūkst. eurų.
„Salt Bae“
„Salt Bae“ / Soc. tinklų nuotr.
Temos: 2 Kulinarija Maistas

Iš Turkijos kilęs Nusretas Gökçe 2017-aisiais tapo interneto sensacija ir šiuo metu turi daugiau nei 39 milijonus sekėjų, o praėjusį mėnesį Londone jis atidarė savo pirmą prabangų kepsnių restoraną „Nusr-Et Steakhouse“.

Dabar internete žaibiškai išplito vieno restorano svečio sąskaita, iš kurios matyti, jog jis su trimis draugais už vakarienę sumokėjo 37 023 £.

Nors kepsniai jiems atsiėjo 850 £, brangiausiai kainavo alkoholiniai gėrimai. Ketveriukė užsisakė 1996 m. „Petrus“ vyno butelį už 9100 £, o tada – dar du butelius 2003 m. „Petrus“ vyno net už 19 900 £. Jei to būtų negana, draugai pasiėmė ir 2006 m. „Dom Perignon“ rožinio vyno „vos“ už 1620 £.

Iš viso alkoholiniai gėrimai jiems atsiėjo 30 620 £ – panašiai kaip įnašas nedidelio namo paskolai. Jeigu draugai būtų gėrę tik vandenį, tokia vakarienė jiems kainuotų „tik“ 1574 £, bet tai vis tiek yra daugiau, nei daugelis mūsų esame išleidę vakarienei.

Na, o žmonės nebūtų žmonės, jeigu nesipiktintų tokiomis kainomis. „Tai yra pasibjaurėtina“, „visiška nesąmonė“ – internautų komentarus cituoja portalas „Manchester Evening News“.

Beje, paties restorano internetinėje svetainėje patiekalų kainų nerasite. Vis dėlto, jei tikėsime internete atsidūrusia sąskaita, „Salt Bae“ restorane sumokėsite mažiausiai 11£ už „Red Bull“ skardinę, 200 £ už keturis turkiškus pyragėlius ir 850 £ už jautienos kepsnį.

Kaip aukso dulkėmis apibarstytą kepsnį patiekia pats „Salt Bae“, galite pamatyti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius