Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vanessa Bryant atskleidė, kaip sužinojo apie vyro Kobe Bryanto ir dukters žūtį

Prieš daugiau nei metus pasaulį sukrėtė netikėta krepšininko Kobe Bryanto, jo dukters Giannos ir dar septynių asmenų tragiška žūtis. Apie sutuoktinio netektį našle likusi Vanessa Bryant (39) sužinojo iš telefono ekrane pasirodžiusių žinučių žuvusiam atletui.
Vanessa Bryant su vyru Kobe Bryantu
Vanessa Bryant su vyru Kobe Bryantu / Vida Press nuotr.

Kaip rašo BBC, Vanessai Bryant apie vyro ir dukters netektį pranešė jos telefoną užtvindę „Ilsėkis ramybėje, Kobe“ pranešimai.

Kobe Bryantas, 13-metė Gianna ir dar septyni žmonės, skridę vienu sraigtasparniu, žuvo 2020 m. sausį.

Po tragiško įvykio Vanessa Bryant iškėlė ieškinį Los Andželo apygardos Šerifo biurui dėl nerūpestingumo ir privatumo pažeidimo. Moteris kaltina pareigūnus žiaurių fotografijų iš įvykio vietos, kuriose matosi ir Kobe Bryanto bei Giannos kūnai, dalijimusi.

Per apklausą apygardos advokatas moters pasiteiravo, kada ji sužinojo apie nelaimę. Vanessa Bryant atsakė, kad šeimos asistentė jai pranešė, jog sudužo sraigtasparnis, kuriuo skrido jos vyras ir šeima bei kad išsigelbėjo penki asmenys. Moteris manė, kad Kobe ir Gianna buvo tarp tų laimingųjų.

Tačiau vėliau Vanessos Bryant telefono ekraną nušvietė nė kiek nedžiuginantys pranešimai. „Nepaleidau telefono, nes, žinoma, laukiau, kada galėsiu paskambinti vyrui, kai ekrane pasirodė pranešimai, skelbiantys „Ilsėkis ramybėje, Kobe“, – pasak liudijimų nuorašo, sakė Vanessa.

„Mano gyvenimas niekada nebebus toks pat be mano vyro ir dukters“, – pridūrė ji.

Dar kovą moteris paviešino Los Andželo policijos pareigūnų, kurie pasidalijo nuotraukomis iš įvykio vietos, vardus. Ji teigia, kad vienas pareigūnas Kobe Bryanto kūno nuotraukomis pasidalijo su barmenu, o kiti „be jokių pateisinamų priežasčių“ platino „mirusių vaikų, tėvų ir trenerių fotografijas“.

Kad aukų kūnų nuotraukomis iš tiesų buvo dalytasi dar vasarį po atlikto vidinio policijos tyrimo, pranešė ir „The Los Angeles Times“.

„Nemanau, kad sąžininga, jog šiandien čia turiu kovoti dėl atsakomybės. Niekas neturėtų patirti tokio skausmo ir baimės dėl savo šeimos narių. Viešinamos nuotraukos, taip būti neturėtų“, – sakė Vanessa Bryant, atskirai šerifo Alexo Villanuevos paprašiusi neleisti niekam fotografuoti įvykio vietos.

Šerifo biuras pateikti komentarą atsisakė.

Kaip rašo BBC, Vanessa Bryant pasiliko drabužius, kuriuos jos vyras ir dukra vilkėjo žūties metu.

„Jei jų drabužiai atspindi jų kūnų būklę, neįsivaizduoju, kaip galima būti tokiais beširdžiais ir negerbti jų, mūsų draugų bei dalytis nuotraukomis lyg jie būtų kelyje partrenkti gyvūnai“, – širdį liejo Vanessa Bryant.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius