-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Vedęs ir turi vaikų“ žvaigždė apie Meghan Markle: „Ji užaugo kone filmavimo aikštelėje“

Šiandien Meghan Markle yra britų princo Harry žmona, Sasekso hercogienė, tačiau praėjęs jos gyvenimo etapas visas buvo skirtas aktorystei. O su TV pasauliu Meghan susipažino labai anksti – ji užaugo kone filmavimų aikštelėse, kur dirbo jos tėtis.
Meghan Markle ir serialo „Vedęs ir turi vaikų“ žvaigždės
Meghan Markle ir serialo „Vedęs ir turi vaikų“ žvaigždės / „Scanpix“ ir serialo nuotr.

Prisiminimais apie Meghan Markle naujame interviu pasidalijo serialų „Vedęs ir turi vaikų“ bei „Moderni šeima“ žvaigždė Edas O'Neillas – į britų karališkąją šeimą įsiliejusi aktorė užaugo beveik jo akyse, besisukinėdama filmavimo aikštelėje po pamokų.

Apie tai Edas O'Neillas užsiminė dalyvaudamas Ellen DeGeneres pokalbių laidoje žaisdamas žaidimą, kurio tikslas – įvardyti žinomą žmogų. Tokią užduotį Edui O'Neillui laidos vedėja parinko neatsitiktinai, mat aktorius anksčiau yra nepažinęs tokių popmuzikos žvaigždžių kaip Britney Spears ir Taylor Swift, kurios norėjo su juo pasidaryti asmenukę.

Taigi bežaidžiant šį žaidimą, ekrane pasirodė Meghan Markle nuotrauka.

„Tai juk Markle, tiesa?“ – šiek tiek sudvejojęs pasakė Edas O'Neillas, o sulaukęs patvirtinimo pridūrė, kad ji kone užaugo „Vedęs ir turi vaikų“ filmavimo aikštelėje, mat jos tėvas buvo serialo operatorius. Ji ateidavusi į filmavimo aikštelę po pamokų, vilkėdama katalikiškos mokyklos uniformą maždaug nuo tada, kai buvo devynerių.

Vida Press nuotr./Serialo „Vedęs ir turi vaikų“ herojai
Vida Press nuotr./Serialo „Vedęs ir turi vaikų“ herojai

Meghan Markle tėvas Thomas Markle'as kultinėje devintojo dešimtmečio situacijų komedijoje „Vedęs ir turi vaikų“ dirbo dešimt sezonų iš vienuolikos. Iš pat pradžių jis pradėjo kaip apšvietėjas, tačiau po pirmojo sezono perėmė operatoriaus pareigas ir juo dirbo iki dešimto sezono.

Apie tai, kad jos vaikystė prabėgo besisukiojant po „Vedęs ir turi vaikų“ filmavimo aikštelę, yra pasakojusi ir pati Meghan Markle.

„Dešimt metų kiekvieną dieną po pamokų aš leisdavau laiką „Vedęs ir turi vaikų“ filmavimo aikštelėje, o tai yra labai juokinga ir ne itin tinkama vieta augti mažai mergaitei iš katalikiškos mokyklos, – žurnalui „Esquire“ yra sakiusi ji. – Tėtis dažnai man sakydavo: „Meg, gal eik ir padėk tenai? Čia šiek tiek per daug tavo 11-metėms akims“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan

„Kviestinės serialo aktorės buvo tokios žvaigždės kaip Tia Carrere, Traci Lords ir Nikki Cox. Tokio tipo moterys ateidavo į filmavimo aikštelę kiekvieną dieną. Tik įsivaizduokit mane, mažą garbanę su tarpu tarp dantų, mokykline uniforma ir kedais, spoksančią į jas ir sakančią „labas“ toms, na... labai provokuojančioms moterims. Tai buvo labai didelis skirtumas nuo katalikiškos mokyklos“, – pasakojo ji.

Meghan Markle taip pat yra sakiusi, kad jai nebuvo leidžiama žiūrėti to serialo namuose, bet „galėjau pažiūrėti titrus, kad pabučiuočiau ekraną pamačiusi bėgant tėčio vardą“.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius