Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vėl ištekėjo „Linkin Park“ buvusio lyderio Chesterio Benningtono našlė: vestuves iškėlė Havajuose

Populiarios muzikos grupės „Linkin Park“ buvusio lyderio našlė Talinda Bennington, praėjus dvejiems metams po vyro mirties, vėl ištekėjo. 43-ejų moteris sausio 4 d. amžiną meilę Havajuose prisiekė Michaelui Fredmanui, rašo People.com.
Chesteris Benningtonas ir Talinda Bennington
Chesteris Benningtonas ir Talinda Bennington / „Scanpix“ nuotr.

Nepaisant džiugių naujienų, T.Bennington buvusio mylimojo gerbėjų ir užsienio bulvarinės spaudos buvo užsipulta dėl to, kad vestuves neva iškėlė per jos ir Ch.Benningtono, 2017-ųjų liepą pasitraukusio iš gyvenimo, metines.

„Su džiaugsmu ir meile noriu kai ką paaiškinti. Sausio 4 d. šį savaitgalį ištekėjau už nuostabaus vyro, puikaus draugo. Šventėme kartu su šeima ir draugais gražioje O’ahu saloje. Mūsų pasirinkta diena buvo ypatinga dėl daugelio dalykų, – instagrame rašė T.Bennington. – Metinės su mano meile Chesteriu yra sausio 1 d. (…) Sausio 1 d. visada išliks diena, kai ištekėjau už Chesterio. Niekada nepakeisčiau šios gražios dienos jokia kita.“

T.Bennington ir Ch.Benningtonas vestuves atšoko 2005 metų sausio 1 d. Gali būti, kad tuoktuvių data buvo suprasta klaidingai.

Rugsėjo mėnesį moteriai pranešus apie sužadėtuves, ji atskleidė, kad Ch.Benningtono buvusios grupės nariai Mike’as Shinoda, Bradas Delsonas, Dave’as Farrellas, Joe Hahnas ir Robas Bourdonas naują jos mylimąjį M.Fredmaną sutiko „išskėstomis rankomis“.

„Noriu pasakyti, kad po tragedijos vėl radau meilę. Kad sielos draugo mirtis nereiškia jūsų mirties. Mano šeima, draugai ir „Linkin Park“ broliai priėmė jį į šeimą išskėstomis rankomis“, – socialiniame tinkle rašė ji ir pridūrė, kad tai, jog sutiko naują vyrą, nereiškia, kad apie buvusį sutuoktinį ji pamirš.

Vida Press nuotr./Chesteris ir Talinda Benningtonai su savo vaikais
Vida Press nuotr./Chesteris ir Talinda Benningtonai su savo vaikais

15min primena, kad Ch.Benningtonas turi šešis vaikus, kurių tris jam pagimdė būtent T.Bennington.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius