-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victoria Beckham šokiruoja: ant rankų – kūdikis, ant kojų – „žudikiški“ aukštakulniai

Turbūt manote, kad neseniai gimdžiusi moteris, vaikščiodama po parduotuves su kūdikiu ant rankų, rinksis patogią, bekulnę avalynę? Jūs klystate. Tai visiškai negalioja dizainerei ir dainininkei, futbolininko Davido Beckhamo žmonai Victoriai.
Viešumoje Victoria, avinti aukštakulnius, jau ne kartą pasirodė su kūdikiu ant rankų
Viešumoje Victoria, avinti aukštakulnius, jau ne kartą pasirodė su kūdikiu ant rankų. / „Scanpix“ nuotr.

Nepriekaištingu stiliaus pojūčiu ir meile batams-žudikams garsėjanti 37 metų Victoria Beckham buvo pastebėta Niujorke įsikūrusioje žaislų parduotuvėje. Į ją moteris atvyko nešina savo dviejų mėnesių dukrele Harper. Motina vilkėjo elegantiška rausva suknele iš savo kurtos 2011 m. pavasario/vasaros kolekcijos ir avėjo kūno spalvos „Christian Louboutin Daffodil“ aukštakulnius.

Naujausias Victorios ir jos dukrelės nuotraukas galite išvysti čia.

Didžiulis batelių kulno aukštis – rizika mažylio ir jį nešančios mamos sveikatai (ar net gyvybei), tačiau V.Beckham neturi nė menkiausios baimės suklupti ir net eilinį apsipirkimą paverčia madų šou.

Victoria su dukrele taip pat apsilankė Marco Jacobso parduotuvėje, kur sukėlė nemažą sąmyšį – išeidama iš jos V.Beckham turėjo prasibrauti pro didžiulę gerbėjų minią. Šie norėjo nuotraukose įamžinti savo dievaitę su mažyle ant rankų.

Moteris stengėsi nekreipti dėmesio į aplinkinius ir visą savo šilumą skyrė Harper – mergaitę glaudė prie savęs, bučiavo ir taisė antklodę.

Keturių vaikų mama Victoria nuo praėjusios savaitės vieši Manhatane, kur ji pristato naujausią 2012 metų pavasario/vasaros drabužių kolekciją Niujorko mados savaitės metu. Čia ji laiką leidžia lankydama įvairius madų šou ir apsipirkinėdama. Netrukus V.Beckham su dukrele skris atgal pas savo tris sūnus ir vyrą Davidą, šiuo metu jos laukiančius Los Andžele.

Penktojoje aveniu įsikūrusioje populiarioje žaislų parduotuvėje V.Beckham rinko dovanėles ne tik mažylei Harper, bet ir sūnums Brooklynui, Romeo ir Cruzui.

Savaitės pradžioje Victoria su Harper buvo  pastebėtos parduotuvėje „Prada“.

„Mes buvome parduotuvėje „Prada“ ir jai (mažylei Harper – aut. past.) tai labai patiko. Jeigu ji būtų kalbėjusi, ji būtų pasakiusi: „Mamyte, aš namie!“ – kalbėjo savo dukrelę prie aukštosios mados nuo mažų dienų pratinanti buvusi „Spice Girls“ narė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius