-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victoria Beckham tapo kviestine „Vogue“ redaktore ir kartu su vyru papuošė šventinio numerio viršelį

Dizainerei Victoriai Beckham prancūziškasis „Vogue“ pasiūlė vienam mėnesiu vyriausiosios redaktorės kėde pasidalinti su žurnalo redaktore Emmanuelle Alt. Šventinį gruodžio numerį Victoria Beckham ne tik redagavo, bet dar ir kartu su vyru Davidu papuošė jo viršelį.
Davidas ir Victoria Beckhamai
Davidas ir Victoria Beckhamai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Victoria Beckham su prancūziškojo „Vogue“ redaktore Emmanuelle Alt bendradarbiavo kurdama fotosesijas gruodžio numeriui (tarp jų – ir intymi pačios fotosesija su sutuoktiniu) bei rengdama interviu.

Prancūziškojo „Vogue“ viršelį su Victoria ir Davidu Beckhamai ir keletą fotosesijos nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Patikėjome šio numerio redagavimą moteriai, kuri savo darbu mums įrodė, kad yra visiška visuomenės sudaryto įvaizdžio priešingybė.

„Būti pakviestai tapti kviestine prancūziškojo „Vogue“ kalėdinio numerio redaktore man yra didžiulė garbė, – sakė Victoria Beckham. – Dirbti su Emmanuelle Alt ir jos komanda buvo labai įdomu ir aš be galo didžiuojuosi darbu, kurį nudirbome.“

Žurnalo puslapiuose skaitytojai galės pasimėgauti Victorios Beckham interviu su garsiuoju mados kūrėju Valentino Garavani, kuris yra geras Victorios draugas. Dizainerė taip pat žurnalui leido publikuoti keletą anksčiau niekur nematytų asmeninio albumo nuotraukų.

„Patikėjome šio numerio redagavimą moteriai, kuri savo darbu mums įrodė, kad yra visiška visuomenės sudaryto įvaizdžio priešingybė. Ji turi puikų humoro jausmą, yra spontaniška, kukli ir tuo pačiu vedama sveikų ambicijų. Ji yra perfekcionistė, kaip ir kiekvienas, kuriam jo darbas yra aistra“, – gerų žodžių apie Victorią Beckham negailėjo Emmanuelle Alt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius