Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Victoria's Secret“ angelas Lais Ribeiro prisipažino – jos sūnus yra autistas

Jei kartais atrodo, kad garsiausių pasaulio modelių gyvenimas – vien rožėmis klotas, stipriai klystate. Štai kad ir „Victoria's Secret“ angelas Lais Ribeiro (27 m.) – ji būdama vos 16-os neplanuotai pastojo, o modeliu pradėjo dirbti mėgindama viena pati išlaikyti save ir sūnų. Ir taip nelengvą vienišos mamos dalią dar labiau apsunkina tai, kad berniukui diagnozuotas autizmas.
„Victoria's Secret“ angelas Lais Ribeiro su sūnumi Alexandre
„Victoria's Secret“ angelas Lais Ribeiro su sūnumi Alexandre / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Brazilė Lais Ribeiro neplanuotai pastojo būdama vos šešiolikos metų, o mama tapo septyniolikos.

Sūnų paauglė augino viena, padedama savo tėvų, o pradėjusi tarptautinę modelio karjerą ji tam, kad galėtų išlaikyti šeimą, privalėjo dažnai keliauti ir būti toli nuo savo vaiko. Didžiausiu savo, kaip mamos, laimėjimu ji vadina tai, kad jai pagaliau pavyko atsivežti sūnų gyventi pas ją į Ameriką.

„Karjeros pradžioje man reikėjo važinėti pirmyn atgal ir tai mane labai liūdino, – praėjusiais metais žurnalui „Parents“ duotame interviu sakė manekenė. – Pažadėjau sau, kad dirbsiu sunkiai ir kad atsivežiu savo sūnų gyventi su manimi Niujorke. Tai nutiko prieš trejus metus ir manau, kad man tai buvo didžiausias karjeros laimėjimas.“

Gegužę jos sūnus Alexandre atšventė 10-ąjį gimtadienį, ir tik dabar gražuolė manekenė viešai prabilo, kad jis yra autistas.

„Taigi nutiko štai kas!“ – rašė modelis po nuotrauka, kurioje jai daroma nauja tatuiruotė.

Ji savo 1,7 mln. sekėjų instagrame papasakojo, kad apie antrąją tatuiruotę svajojo jau labai seniai, bet „niekaip nesugalvojau kažko pakankamai reikšmingo, iki kol prieš kelias savaites dalyvavau susitikime apie autizmą ir vaikus su specialiaisiais poreikiais“.

„Nežinau ar jūs žinot, nes aš niekad apie tai atvirai nekalbėjau, bet mano sūnui prieš penkerius metus buvo diagnozuotas autizmas“, – atskleidė ji, pridūrusi, kad jos pirmoji tatuiruotė – tai sūnaus vardas ant sprando.

„Nusprendžiau išsitatuiruoti autizmo (ir vaikų su specialiaisiais poreikiais) simbolį“, – rašė ji ir pridūrė, kad tasai simbolis – spalvotas kaspinas su dėlionės raštu – yra „gražus bei tobulas – toks, kokio ir norėjau“.

„Aš labai džiaugiuosi naująja tatuiruote. Man ji LABAI DAUG reiškia!“ – pridūrė „Victoria's Secret“ angelas, atskiru įrašu parodžiusi ir galutinį rezultatą.

❤️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius