Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Victoria's Secret“ modelio grožio paslaptis: kaip jai pavyksta išlaikyti savas formas?

Net ir būdama „Victoria‘s Secret“ modeliu Shanina Shaik (28 m.) po žiemos drovisi vilkėti maudymosi kostiumėlį, todėl savo asmeninėje instagramo paskyroje pranešė, kad pradeda ruošti kūną vasaros sezonui.
Shanina Shaik
Shanina Shaik / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iš Australijos kilusi mergina, kuri turi ir lietuviškų šaknų, socialiniame tinkle pasidalijo sena nuotrauka, kurioje paplūdimyje demonstruoja savo figūrą. Brunetė nuotraukoje dėvi tik juodą maudymosi kostiumėlį ir pozuodama žiūri į kamerą savimi pasitikinčiu žvilgsniu. „Bandau kūną paruošti vasarai“, – ji rašė prie nuotraukos.

View this post on Instagram

Trying to get summer body ready ????????☀️!!!

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Ilgai netrukus pasipylė komentarai, kad merginai nėra dėl ko nerimauti. Vieną tokių komentarų parašė aktorė Pearl Mackie: „Bandai? Tau nėra dėl ko nerimauti.“ Tačiau greitai iš modelio sulaukė atsako, kad tai sena nuotrauka ir ją įdėjo tik tam, kad įkvėptų save.

Vėliau S.Shaik instagrame atskleidė, kad pradėjo treniruoti kūną darydama pilateso pratimus. Tai treniruočių metodas, kuris jungia įvairius Rytų ir Vakarų kultūrų treniravimosi metodus. Šios treniruotės skirtos lavinti giliuosius kūno raumenis. „Aš dievinu pilatesą“, – atskleisdama, kad šis metodas labai padeda sustiprinti kūną, sakė modelis.

Tai ne pirmasis kartas, kai Shanina džiaugiasi pilateso treniruotėmis ir jų teikiama nauda. Lapkričio mėnesį, interviu žurnalui „InStyle“ metu, mergina atskleidė, kad šios treniruotės jai padeda pasiruošti ir kasmetiniam „Victoria's Secret“ madų šou.

„Daug pilateso treniruočių mano kūną veikia puikiai. Man patinka dirbti su trenere Megan Roup – ji daro daug sportinių šokių judesių ir Pilateso metodu parengtų pratimų, kurių metu naudoju mažo svorio svarmenis, – žurnalui sakė modelis. – Prieš pat šou per dieną treniruojuosi du kartus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius