-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sekmadienį Victorios ir Davido Beckhamų dukra pasaulį išvydo po Cezario pjūvio

Futbolininko Davido Beckhamo žmonai Victoriai Beckham liepos 10-ąją JAV buvo sėkmingai atliktas Cezario pjūvis – pasaulį išvydo ketvirtoji garsios poros atžala. Trys Beckhamų sūnūs nuo šiol turi sesutę.
Victoria ir Davidas Beckhamai
Victoria ir Davidas Beckhamai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš anksto buvo žinoma, kad 37-erių dainininkei, drabužių dizainerei Victoriai Beckham Cezario pjūvis bus atliktas vienoje privačių Los Andželo ligoninių. Manyta, kad gimdymas įvyks per JAV Nepriklausomybės dieną, liepos 4-ąją. Ši data vėliau buvo perkelta bene savaite vėliau. D.Beckhamas žiniasklaidai prisipažino visą savaitę kasdien gaudavęs kalnus sveikinimo žinučių, mat žiniasklaida vis pranešdavo, kad kūdikis jau gimė.

Nors garsiojo futbolininko žmona atsisakė natūralaus gimdymo, ji apsisprendė savo dukrelę maitinti krūtimi ir kelis mėnesius atsitraukti nuo darbų, kad visą laiką galėtų skirti savo išsvajotai mergytei.

Kaip pranešė „The Daily Mirror“, V.Beckham savo draugei sakė norinti, kad šį kartą viskas būtų kitaip, nei susilaukus sūnų: „Šįkart viskas bus kitaip – natūralu ir idealu mano mažajai mergaitei.“ Prieš pusmetį Victoriai buvo išimti krūtų implantai.

People.com žiniomis, mergaitė gimė sekmadienį 7.55 val. ryto Los Andželo laiku. „Brooklynas, Romeo ir Cruzas labai džiaugiasi sulaukę mažosios sesutės“, – sekmadienį sakė Beckhamų šeimos atstovas spaudai Jo Milloy. Nurodoma, kad naujagimė svėrė 3,45 kg, jos vardas kol kas neskelbiamas.

Krikštamotė – Eva Longoria

Iš anksto buvo paskelbta ir tai, kad savo ketvirtosios atžalos ir pirmosios dukters krikštamote V.Beckham pasirinko aktorę Evą Longorią. Kaip pranešė Dailymail.co.uk, kaip galimus krikštatėvius Davidas ir Victoria Beckhamai svarstė skirtingas poras – savo bičiulius Gordoną ir Taną Ramsay, Heidi Klum ir Sealą ir netgi Didžiosios Britanijos princą Williamą ir jo sutuoktinę Kembridžo hercogienę Catherine (Kate Middleton).

Tačiau galiausiai krikštamote pasirinkta E.Longoria. Ji ir V.Beckham yra ilgametės bičiulės, o neseniai vykusių aktorės skyrybų su vyru krepšininku Tony Parkeriu metu dizainerė kaip įmanydama stengėsi palaikyti draugę.

Tarp Victorios ir Davido Beckhamų vyriausiųjų sūnų – 12-mečio Brooklyno ir 8-erių Romeo – krikštatėvių yra tokios garsenybės kaip Eltonas Johnas ir aktorė Elizabeth Hurley. Trečiajam Beckhamų sūnui Cruzui – šešeri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius