Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victorios Beckham skandale aptarinėta Giedrė Dukauskaitė šturmavo Milano ir Paryžiaus podiumus

Sausį mados pasaulį sudrebino Victorios Beckham „nesveikai liekno“ modelio skandalas, kurio epicentre atsidūrė Giedrė Dukauskaitė, reklamavusi naujausius dizainerės gaminius. Tačiau pasipiktinusių internautų kritika lietuvei – it vanduo nuo žąsies, ir per naująjį mados savaičių sezoną ji tarytum viesulas prasinešė pro garsiausių dizainerių podiumus.
Giedrė Dukauskaitė ant (iš kairės) „Sonia Rykiel“, „Oscar de la Renta“, „Tory Burch“ ir „Altuzarra“ podiumų
Giedrė Dukauskaitė ant (iš kairės) „Sonia Rykiel“, „Oscar de la Renta“, „Tory Burch“ ir „Altuzarra“ podiumų / „Scanpix“ nuotr.

Iš Raseinių kilusi manekenė šiuo metu yra įtraukta į geriausių pasaulio modelių Top-50, o Niujorko, Milano ir Paryžiaus mados savaitėse sukosi it vijurkas: sunkiau būtų rasti podiumą, ant kurio Giedrės Dukauskaitės nebuvo, nei suskaičiuoti, kiek kartų manekenė persirenginėjo ir lakstė iš vieno madų šou į kitą.

Garsiausių mados namų tiesiog graibstoma lietuvių manekenė per šį mados savaičių sezoną demonstravo „Stella McCartney“, „Givenchy“, „Oscar de la Renta“, „Carolina Herrera“, „Ralph Lauren“, „Sonia Rykiel“, „Hermès“, „Altuzarra“, „Nina Ricci“, „Isabel Marant“, „Carven“, „Lanvin“, „Lacoste“, „Rochas“, „Dries Van Noten“, „Salvatore Ferragamo“, „Jil Sander“, „Etro“, „Sportmax“ ir kt. rudens–žiemos sezono kolekcijas.

Kaip Giedrė Dukauskaitė atrodė per visus minėtus madų šou, galite pažiūrėti šioje galerijoje:

Lietuvė – mados pasaulio skandalo epicentre

15min primena, kad sausio mėnesį 29-erių Giedrės Dukauskaitės vardas mirgėjo aptarinėjant Victorios Beckham akinių kolekcijos fotosesiją. Lietuvė buvo pasirinkta šios kolekcijos reklaminiu veidu, tačiau jos nuotraukos sukėlė didžiulę audrą internete – žmonės piktinosi modelio liesumu.

„Victoria Beckham“/Tung Walsh nuotr./Giedrė Dukauskaitė „Victoria Beckham“ akinių reklamoje
„Victoria Beckham“/Tung Walsh nuotr./Giedrė Dukauskaitė „Victoria Beckham“ akinių reklamoje

Tąkart buvo kilęs toks didelis šaršalas, kad „nesveikai liekna“ ir „skeletu“ išvadintos Giedrės Dukauskaitės ginti stojo jos mama Irena, davusi interviu britų žiniasklaidai.

Niujorke gyvenančios manekenės mama tvirtino, kad Giedrė nuo pat jaunystės yra laiba it smilga – tokia yra jos natūrali figūra ir tai ne alinančių dietų rezultatas bei, kaip vadino interneto komentatoriai, „anoreksijos propagavimas“.

Merginos mama taip pat pabrėžė, kad Giedrė labai mėgsta tradicinį lietuvišką maistą, kuris laikomas riebiu, ir jeigu būtų perdėtai susirūpinusi savo figūra, tokio nevalgytų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius