Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viena seksualiausių televizijos žvaigždžių Brooke Burke viską išklojo apie save knygoje „Nuoga mama“

Neseniai ant knygų lentynų pasirodė amerikiečių aktorės, modelio ir televizijos vedėjos Brooke Burke autobiografinė knyga „The Naked Mom“ („Nuoga mama“).
Brooke Burke
Brooke Burke / „Scanpix“ nuotr.

Kritikų nuomone, 39 metų Brooke, susilaukusi keturių vaikų, pasižymi tipiškais naujos kartos mamos bruožais: nebijo atvirai kalbėti pakankamai subtiliomis ir intymiomis temomis, sugeba derinti vaikų auklėjimą ir buities rūpesčius su karjera.

Brooke motina – portugalė, o tėvas – airis, tačiau jie išsiskyrė, kai dukrelei buvo vos keli metukai. Užtat mergaitės auklėjimu noriai užsiėmė jos patėvis, emigrantas iš Armėnijos. Mergina labai anksti ėmė siekti karjeros. Būdama 14 metų ji laimėjo pirmą grožio konkursą. O jau po kelerių metų studijavo žurnalistiką ir derino mokslus su darbu modelių agentūrose. 18 metų Brooke jau tapo kompanijų „Bally’s Total Fitness“, „Yankee’s Shortstop“ ir „Discover Card“ veidu. 1989–2002  metais Brooke vedė „laukinį“ šou pagal kompanijos „E! Entertainment Television“ projektą. Ši televizijos laida buvo nepaprastai populiari. Anot piktų liežuvių, Brooke populiarumo priežastis ta, kad ji vedė laidą apsirengusi vien bikiniu.

2000 metais Brooke „nuogos“ fotografijos buvo patalpintos portale „BlueNudes“, o vėliau, 2001 metų gegužės mėnesį ir 2004 metų lapkričio mėnesį žavinga laidų vedėja pozavo žurnalui „Playboy“. 2007 metais žurnalas „Blender“ išrinko ją  „Pačia seksualiausia televizijos vedėja“.

Užtat Burke ir nepraleido galimybės išnaudoti savo populiarumo ir titulo steigiant savo verslą. Moteris įkūrė maudymosi kostiumėlių ir drabužių nėščiosioms gamybos linijas kompanijoje „Baboosh Baby“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius