Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Sealas: Vilnius – labai seksualus miestas

Antradienio vakarą Vilniaus „Pramogų arenoje“ vyko britų popmuzikos žvaigždės Sealo koncertas. Trečią kartą Lietuvoje viešinčio aksominio balso savininku tituluojamo nigeriečių ir brazilų kilmės dainininko pasirodymą „apšildė“ atlikėjas Sasha Songas.
Koncerto akimirka
Dainininkas Sealas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Sealas

Sasha Songas į areną besirenkančiai publikai atliko keletą garsiausių savo kūrinių, tarp jų ir „Pasiklydęs žmogus“ bei „Mamai“. Pastarąjį kūrinį kartu su dainininku traukė didžioji dalis klausytojų.

Nuo scenos nulipus Sashai Songui, publika jau po dvidešimties minučių ėmė nekantrauti – šaižiai švilpti ir ploti.

Scenoje dainininkas Sealas kartu su aštuonių muzikantų grupe pasirodė lygiai 21 val. Atokiau nuo scenos sėdintys žiūrovai 47 metų brito pasirodymą galėjo stebėti šalia scenos įrengtuose dviejuose ekranuose.

„Labas Lithuania! Are you ready? (liet. ar jūs pasiruošę?)“, – su susirinkusia publika entuziastingai pasisveikino dainininkas ir antrosios dainos metu į scenos kraštą sviedė savo švarką ir čiupęs mikrofono stovą į rankas tęsė energingą pasirodymą.

Publika vangiai reagavo į dainininko naujas dainas, tačiau pasigirdus dainos „Killer“ garsams bemat atgijo. Jos metu Sealas užšoko ant garso kolonėlės ir į koncertą kai kurias susirinkusias moteris privertė klykti ne tik dėl savo balso, bet ir ekspromtu atlikto šokio.

Paaiškėjo, kad gėles atlikėjui įteikė mergvakarį šventusi ir į koncertą su nuometu ir užrištomis akimis draugių atlydėta klausytoja Kristina.

Sealas mielai bendravo su publika, spaudė gerbėjams rankas ir didžiąją koncerto dalį leido siaurame, į salę atsikišusiame ir klausytojų apsuptame scenos priestate.

Dainininkas, kurio tikrasis vardas Sealas Henry Olusegunas Olumide Adeola Samuelis, netrukus klausytojus pamalonino daina „It's A Man's Man's Man's World“. Palaukęs, kol nurims po šio kūrinio ūžtelėjusi plojimų banga, Sealas santūriai padėkojo ir pagaliau priėmė iš savo gerbėjos puokštę rožių, kurią mergina viltingai į sceną tiesė nuo pat koncerto pradžios.

Koncertui artėjant prie pabaigos, Sealas paklausė, kuo vardu rožių puokštę įteikusi mergina. Paaiškėjo, kad gėles atlikėjui įteikė mergvakarį šventusi ir į koncertą su nuometu ir užrištomis akimis draugių atlydėta klausytoja Kristina. 

„Ši daina – specialiai tau“, – patikino dainininkas ir atliko romantiškąjį kūrinį „Kiss From A Rose“.

Sealas teigė, kad su šia publika jis nebesijaučia svetimas – jis čia vieši nebe pirmą kartą ir netgi publikoje geba pažinti kai kuriuos klausytojus, sutiktus pasivaikščiojimų po Vilnių metu.

„Būdamas čia supratau, kad Vilnius – labai seksualaus miestas. Ar jūs taip nemanot? Manot? Tai mes galvojam apie tą patį“, – publikai sakė Sealas. Tokį įspūdį susidaręs vyras patikino vaikščiojęs sostinės gatvėmis ir stebėjęs žmonės. Jo manymu, lietuvaitės atrodo taip, lyg būtų ką tik atsikėlusios iš lovos, tačiau toks merginų įvaizdis, Sealo manymu, susikurtas specialiai.

„Atrodo, kad vaikinai užsivilko paprastus džinsus ir paprastus marškinėlius, tačiau mes žinome, kaip kruopščiai buvo renkamasi tuos drabužius. Atvykus iš Londono tai galima labai pajusti“, – pastebėjimus apie lietuvių aprangos subtilybes išsakė Sealas.

Koncerte skambėjo ir tokios legendinės atlikėjo dainos kaip „Get It Together“, „Loves Divine“,  įspūdingu šviesų šou nuspalvinta „My Vision“, rankų miško sulaukusi „The Right Life“ ir visus šokti privertusi „Crazy“.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Koncerto akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Koncerto akimirka

Po pusantros valandos pasirodymo Sealas nubėgo nuo scenos, palikdamas tiesiog šėlstančius žiūrovus. Biso į sceną grįžęs dainininkas į rankas paėmė gitarą ir prieš atlikdamas dainą „Secret“ papasakojo, kad šis kūrinys – apie jo paties ir jo mylimo žmogaus išgyvenimus. Dainininkas visiems susirinkusiems patarė niekada nedvejoti ir į jausmus nerti stačia galva.

„Tai geriausias jausmas, kokį jūs galite patirti. Jis gali sudaužyti jūsų širdį. Na ir kas?“ – retoriškai klausė jis. Dainos metu fone buvo rodomas vaizdo klipas, kuriame Sealas su savo žmona modeliu Heidi Klum įamžinti nuogi lovoje.

Koncerto metu salė atrodė tuštoka, tačiau renginį organizavusios agentūros „Makroconcert“ vadovas Aivaras Gelžinis patikino, kad prekyba bilietais vyko sklandžiai, o tikslus parduotų bilietų skaičius turėtų paaiškėti kitą dieną. Į šį koncertą buvo nuspręsta parduoti ne daugiau kaip 2 tūkst. bilietų – to pageidavo pats atlikėjas, koncerte norėjęs sukurti jaukesnę atmosferą.

Sekmadienį apie 21 val. lėktuvu iš Talino į Vilnių atvykęs dainininkas yra apsistojęs senamiestyje esančiame viešbutyje „Stikliai“.

Į Lietuvą dainininkas atvyko iš Estijos – šeštadienį jis savo dainomis tiesiog užbūrė Parnu miesto arenoje susirinkusią publiką. Po koncerto Vilniuje dainininko laukia nedidelė pertrauką – kitas Sealo koncertas numatytas birželio 26 d. Briuselyje.

VIDEO: Seal - Kiss From A Rose (Official Music Video 720p HD) + Lyrics

 

VIDEO: Seal „Secret“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius