Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vis dar vieniša Katy Perry per koncertą pabučiavo savo pusnuogį gerbėją

Dainininkė Katy Perry (27) tikrai žino, kaip savo koncertą padaryti pikantišką. Per „Formulės-1“ lenktynių Singapūro „Grand Prix“ surengusi savo pasirodymą Katy pasikvietė ant scenos vieną iš gerbėjų ir jį pabučiavo.
Dainininkė Katy Perry
Dainininkė Katy Perry / „Scanpix“ nuotr.

Tiesa, moteris pasirinko ne šiaip paauglį gerbėją, bet gražiai nuaugusį pusnuogį vyruką. Kaip vėliau paaiškėjo, jis yra kilęs iš Kalifornijos. „Tai gal dar ir susitiksime“, – pajuokavo K.Perry. Po aistringų šokių judesių Katy pabučiavo vyruką, o paskui paprašė, kad ir jis ją pabučiuotų. Aistra, rodos, tvyrojo ore, tačiau iš karto po bučinio dainininkė savo gerbėjui liepė grįžti atgal į klausytojų minią.

Šį epizodą galite pažiūrėti vaizdo įraše:

VIDEO: Katy Perry - Game - I Kissed A Girl - Singapore 2012

Čia galite pamatyti daugiau nuotraukų iš koncerto.

Tačiau, kad ir koks smagus ir nerūpestingas atrodytų Katy elgesys, jos artimieji ir draugai sunerimę dėl jaunos moters. Ypač po to, kai nutrūko jos ir muzikanto Johno Mayerio santykiai.

„Ji visiems kartoja, kad niekam neįdomu klausyti, koks šaunus yra Johnas, o tai reiškia, kad ji vis dar beviltiškai įsimylėjusi. Santykių pradžioje ji buvo labai atsargi, sakė, kad nėra pasiruošusi naujiems santykiams ir nori tiesiog gerai praleisti laiką. Bet dabar paaiškėjo, kad ji labai įsimylėjusi“, – žiniasklaidai teigė dainininkei artimi šaltiniai, rašo Dailymail.co.uk.

Johnas Katy metė praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai pora užmezgė rimtus santykius. Tai tiesiog sugniuždė atlikėją, tačiau per savo pasirodymą Singapūre K.Perry neparodė nė ženklo susirūpinimo ir blogos nuotaikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius