Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 28

Visai kaip pasakoje: pora iškėlė magiškas vestuves Disneilende priešais Pelenės pilį

Kai Marissai Branch buvo šešeri metai, ji su tėvais ir seneliais pirmą kartą keliavo į pramogų kompleksą „Walt Disney World“. Ši patirtis nebuvo sėkminga. Ji sakė, kad viskas, kas susiję su pramogų parku – nuo jo milžiniško masto iki personažų – ją „absoliučiai išgąsdino“.
Marissos Branch ir Shelby'io Blackstocko vestuvės
Marissos Branch ir Shelby'io Blackstocko vestuvės / Zack Wittman/The New York Times nuotr.

Dabar 29-erių Branch prireikė beveik dviejų dešimtmečių, kad ten sugrįžtų. Kita kelionė – šį kartą su vaikinu Shelby'iu Blackstocku – buvo priešinga košmariškai vaikystės patirčiai. Vietoj to, ji įplieskė romantiką su visais pasakos elementais.

Branch ir 32 metų Blackstockas susipažino 2014 m. per „Tinder“. Tačiau apsikeitę keliomis žinutėmis pažinčių programėlėje, jie suprato, kad jau pažįsta vienas kitą iš „IndyCar“ lenktynių trasos. Tuo metu Branch dirbo reklaminiu modeliu kompanijoje „Cooper Tire“, o Blackstockas buvo lenktynininkas.

Jie greitai užmezgė draugystę, kartu leisdavo laiką su bendrais lenktynių draugais ir bendravo SMS žinutėmis bei „FaceTime“. Tačiau nors iš karto susibičiuliavo, „nė vienas iš mūsų nemanė, kad būtų gera idėja vaikščioti į pasimatymus“, sakė Branch.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius