Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vogue“ paskelbė dvynes Mary Kate ir Ashley Olsen geriausiai besirengiančiomis seserimis

Mary Kate ir Ashley Olsen visuomet buvo madingos, bet dabar jų aprangos stilių pripažino ir žurnalas „Vogue“, kurio naujausio numerio, skirto geriausiai besirengiančioms įžymybėms, viršelį papuošė šių dvynių nuotrauka.
Ashley ir Mary-Kate Olsen
Ashley ir Mary-Kate Olsen / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiame numeryje, kuris buvo pristatytas ketvirtadienį, o prekyboje pasirodys lapkričio 15 dieną, minimos devynios garsių seserų „komandos“, pradedant britų karališkosios šeimos nare, Kembridžo hercogiene Kate Middleton ir jos seserimi Pippa, ir baigiant dainininkėmis Beyonce ir Solange Knowles.

Atskirai paminimas ir prancūzų Courtin-Clarin ketvertas – kosmetikos kompanijos „Clarins“ įkūrėjo Jacques'o Courtino-Clarino vaikaitės.

„Tai buvo seserų metai, pirmiausia – su Catherine ir Pippa Middleton“, – sakė šio numerio mados naujienų direktorius ir redaktorius Markas Holgate'as.

Jis priskiria sesėms Middleton nuopelnus dėl ilgio iki šlaunų vidurio išpopuliarėjimo ir sako, kad tokie drabužiai „yra per trumpi, kad juos galėtų dėvėti vyresnės kartos karališkieji asmenys, ir pakankamai ilgi, kad būtų padorūs sėdint ar lenkiantis pasikalbėti su vaiku“.

Tačiau prestižiniam viršeliui buvo pasirinktos aktorės ir drabužių dizainerės Olsen, kurios išgarsėjo vaikystėje vaidmenimis JAV televizijoje, o suaugusios įkūrė du sėkmingus drabužių ženklus.

Tai, kad jos anksčiau yra buvusios ir blogiausiai besirengiančiųjų sąrašuose, tarp jų – jau velionio mados kritiko pono Blackwello sąraše, iš tikrųjų yra pozityvus dalykas, sakė M.Holgate'as.

„Jos (Olsen, – red. pas.) daugybę kartų pataiko ir kartais nepataiko. Tai iš tikrųjų puiku, nes rodo, kad tai jų pačių rankos tiesiasi į spintas, – aiškino jis. – Jos neturi žmogaus, kuris joms sakytų: „Tai šaunu, tai aktualu, tai ir turėtum vilkėti“. Tai išplaukia iš jų pačių. Tai – instinktyvu.“

Naujajame numeryje pristatomos ir skirtingą stilių besirenkančios seserys, pavyzdžiui, aktorės Rooney Mara, nusifilmavusi filme „Mergina su drakono tatuiruote“ („The Girl with the Dragon Tattoo“), ir Kate Mara, šiuo metu vaidinanti televizijos seriale „Amerikietiška siaubo istorija“ („American Horror Story“).

Žurnalas pažymi, kad Rooney Mara neseniai per „Rodarte“ mados šou atrodė kaip „gotė Pepė Ilgakojinė“, o Kate Mara „trykšta praeities ekrano sirenų žavesiu“.

Spalvingoji Solange Knowles, jaunesnioji popmuzikos superžvaigždės Beyonce sesuo, garsėja rizikingais stiliaus sprendimais, tarp jų – plikai skusta galva, afrikietiškais perukais, raštų ir spalvų maišymu. Tačiau interviu „Vogue“ ji sakė, kad jų abiejų skonis evoliucionuoja ir mažina atotrūkį tarp jų stiliaus.

„Kai augome, niekada nesiskolindavau drabužių iš Beyonce, – sakė Solange. – Bet dabar mano stilius yra truputį ramesnis, o jos – truputį rizikingesnis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius