Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vos prieš septynias savaites dukrą pagimdžiusi Eva Mendes jau atgavo pavydėtinas formas

Seksualioji aktorė Eva Mendes (40 m.) tik prieš septynias savaites pagimdė pirmagimę Esmeraldą, tačiau jau spėjo atsikratyti visų per nėštumą priaugtų kilogramų.
Eva Mendes
Eva Mendes / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eva Mendes

Pirmą kartą po gimdymo aktorė viešumoje pasirodė praėjusį penktadienį, spalio 31-ąją. Gražuolė Eva Mendes buvo pastebėta vykstanti į vienos reklamos filmavimą Los Andžele.

Paparacų nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Šaltiniai iš Evos Mendes aplinkos „E! News“ sakė, kad atsikratyti per nėštumą priaugtų kilogramų jai nebuvo labai sunku, nes visą nėštumo laikotarpį ji sveikai maitinosi ir nepriaugo per daug svorio.

„Ji stengiasi valgyti tik tada, kai jaučiasi alkana, ir bereikalingai neužkandžiauja“, – pasakojo šaltinis, taip pat atskleidęs, kad Eva geria labai daug vandens ir arbatų ir visiškai atsisakė duonos.

„Eva jaučiasi pamaloninta, kad žmonės mano, jog ji atrodo gerai, bet ji neprisiima visų laurų. Ji žino, kad genetika atlieka labai svarbų vaidmenį, o jos genai labai geri“, – pridūrė šaltinis.

Evos Mendes ir Ryano Goslingo dukra gimė rugsėjo 12-ąją Santa Monikoje, Kalifornijoje. Abiem aktoriams Esmeralda – pirmasis vaikas. Savo asmeninį gyvenimą itin sauganti pora niekada taip patys ir nepatvirtino, kad laukiasi vaikelio, o Evos nėštumą jiems pavyko nuslėpti net septynis mėnesius! Kad jų dukra jau gimė, jie taip pat nepranešė, tai žiniasklaida sužinojo iš patikimų šaltinių.

Pora susipažino 2011-aisiais filmuodamiesi juostoje „Niujorko šešėlyje“ („The Place Beyond the Pines“) ir netrukus pradėjo draugauti.

AOP nuotr./Eva Mendes ir Ryanas Goslingas
AOP nuotr./Eva Mendes ir Ryanas Goslingas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius