Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Whitney Houston duktė apkalbų sūkuryje (nuotraukos)

Obuolys nuo obels netoli rieda – taip galėjo pagalvoti daugelis, internete pasirodžius Whitney Houston dukters Bobbi Kristinos nuotraukoms, kuriose neseniai pilnametystės sulaukusi mergina užfiksuota uostanti baltus miltelius.
Whitney Houston su dukra
Whitney Houston su dukra / „Scanpix“ nuotr.

Kaip nurodoma internete, W.Houston duktė galimai vartoja kokainą. Atrodytų, 18-metė Bobbi Kristina Brown, dar vadinama Krissi, geriau nei kas kitas turėtų suvokti narkotikų grėsmę. Jos motinos karjerą sužlugdė ši priklausomybė. Nuo traukos narkotikams gydėsi ir Bobbi Kristinos tėvas, dainininkas Bobby Brownas.

Buvęs W.Houston dukters vaikinas, kuris ir įamžino kompromituojančią akimirką, teigė, kad Kristina yra priklausoma nuo kokaino.

„Mėginau ją sustabdyti. Tačiau viskas, ką ji pasakė – „Esu kaip mano motina!“. Whitney privalo pamatyti, ką jos duktė daro. Jei Krissi nesustos, priklausomybė nuo kokaino ją pražudys“, – žurnalui „National Enquirer“ sakė buvęs merginos mylimasis.

Praėjusį penktadienį 18-ąjį gimtadienį atšventusi Bobbi Kristina yra vienintelė W.Houston duktė. Internete paviešintas kadras su baltais milteliais, kaip teigiama, buvo nufotografuotas namuose, kuriuose Krissi gyvena su motina. Tuo metu merginai tebuvo 17 metų.

Amerikiečių bulvarinio žurnalo „National Enquirer“ teigimu, Bobbi Kristina nuolat rūko marichuaną, neatsisako alaus ir kitų svaigiųjų gėrimų. Anonimu panoręs išlikti buvęs W.Houston dukters vaikinas tikino su mergina susitikinėjęs dvejus su puse metų ir matęs „laukinę“ jos pusę.

Visa tai padarė žmogus, kuris anksčiau buvo brangus. Jis pasistengė, kad viskas atrodytų taip, kaip dauguma ir suprato. Dievas jį nubaus.Pasirodžius kompromituojančiai nuotraukai Krissi prisipažino, kad kadre – ji, tačiau teigė buvusi pakišta. „Visa tai padarė žmogus, kuris anksčiau buvo brangus. Jis pasistengė, kad viskas atrodytų taip, kaip dauguma ir suprato. Dievas jį nubaus. Tačiau nuotraukose ne tai, kas jums atrodo“, – savo „Twitter“ svetainėje rašė Bobbi Kristina. Mergina neslėpė buvusi sukrėsta. „Žmonės dėl pinigų gali viską. Ir tai – labai liūdna. Esu labai įskaudinta“, – rašė ji. 18-metė pridūrė, kad santykiai su nuotraukas pardavusiu vaikinu buvo baisūs. „Aš buvau įsimylėjusi, o jis buvo įsimylėjęs pinigus. Šią pamoką išmokau. Mano mama mane labai palaiko ir esu jai dėkinga“, – sakė Krissi.

47-erių W.Houston, kuri yra laimėjusi daugiau apdovanojimų nei bet kuri kita moteris atlikėja, 2002-aisias vieno interviu metu prisipažino vartojanti narkotikus.

Krissi Brown tikino buvusi pakišta, jos, galimai uostančios kokainą, nuotraukas pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius