Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Whitney Houston gimimo dienos proga dukra Bobbi Kristina išsitatuiravo jos inicialus

Šių metų vasarį užgesusi legendinė dainininkė Whitney Houston neužmiršta. Motinos atminimą puoselėjanti dukra Bobbi Kristina pažymėdama 49-ąjį atlikėjos gimtadienį, kurio ji būtų sulaukusi rugpjūčio 9-ąją, pasidarė tatuiruotę su mamos inicialais.
Bobbi Kristina ir Nickas Gordonas tatuiruotėmis pagerbė Whitney Houston 49-ojo gimtadienio proga.
Bobbi Kristina ir Nickas Gordonas tatuiruotėmis pagerbė Whitney Houston 49-ojo gimtadienio proga. / Asmeninio archyvo nuotr.
Twitter nuotr./Bobbi Kristina ir Nickas Gordonas
„Twitter“ nuotr./Bobbi Kristina ir Nickas Gordonas

19-metės Bobbi Kristinos idėją palaikė ir jos mylimasis Nickas Gordonas, tad abu įsimylėjėliai drauge pasidarė Whitney Houston inicialų „WH“ tatuiruotes ant dešinės rankos riešų. Abu piešiniai vienodi – tai keturiais balandžiais įrėmintos raidės „WH“, kurioms iš abiejų šonų yra po kryželį.

„Kai tik išmuš dvylika, mamyte, bus tavo gimtadienis ir aš jį iš širdies švęsiu“, – W.Houston gimtadienio išvakarėse „Twitter“ rašė Bobbi Kristina. Jaunoji aktorė, kurios mylimasis yra netikras jos brolis, žurnalistams paaiškino, kad jie keliavo į tatuiruočių saloną ne šiaip sau – šios akimirkos bus įamžintos realybės šou „The Houston Family Chronicles“.

Serialą planuojama pradėti rodyti 2013-aisiais, nurodoma, kad jis pasakos, „kaip Houstonų šeima išlaiko savo didžiausią išbandymą, palaiko ir padeda Bobbi Kristinai vienai žengti į pasaulį“.

Beje, nors Bobbi Kristina ir jos vaikinas Nickas Gordonas nėra susiję kraujo ryšiais, jie augo kartu, mat W.Houston 12-metį berniuką pasiėmė auginti , kai jo tėvas buvo išsiųstas į kalėjimą, o tikra motina negalėjo juo pasirūpinti. Formaliai dainininkė niekuomet nebuvo Nicko įsivaikinusi. Nors atlikėjos motina Cissy Houston yra viešai pareiškė, kad jaunuolių santykiai yra nuodėmingi, tai judviem nekliudo.

Nepaisant kai kurių nesutarimų šeimoje, manoma, kad visi Houstonai ir jų giminaičiai šį mėnesį susirinks į filmo „Kibirkštis“ (angl. „Sparkle“) premjerą. Šioje juostoje dainininkė W.Houston atliko savo paskutinįjį vaidmenį.

VIDEO: Sparkle Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius