-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Arogantiškoji Whitney Houston vos „neišskrido“ iš lėktuvo

Amerikiečių žiniasklaida praneša, kad dainininkė Whitney Houston vos nebuvo išprašyta iš lėktuvo Atlantos oro uoste. Atlikėja į ginčą su orlaivio įgula įsivėlė dėl to, kad nenorėjo prisisegti saugos diržo.
Whitney Houston
Whitney Houston / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anksčiau geriausios dainininkės titulus skynusi moteris, regis, baigia išbarstyti savąjį primadonos padorumą.

Garsenybių gyvenimą sekančio portalo TMZ.com šaltinių teigimu, 48-erių dainininkė elgėsi šiurkščiai ir bendravo kaip neišauklėtas žmogus. Wh.Houston buvo paprašyta prisisegti diržą, tačiau pakluso tik po to, kai įgulos nariai dviese jos prašė, o vėliau ir grasino išmetimu iš lėktuvo. Tiesa, net atlyžusi dainininkė protestuodama pati diržo nesisegė ir šį darbą paliko stiuardui.

Pasak atlikėjai artimų šaltinių, Wh.Houston lengvai įsiplieskė dėl to, kad prieš tai praleido ankstesnį skrydį. „Ji buvo visiškai blaivi, keliavo į Detroitą, kur turėjo prasidėti jos naujojo filmo filmavimas“, – TMZ.com sakė šaltinis. Atsistoti ant kojų ir grįžti į didžiąją sceną dainininkė mėgina nuo 2009-ųjų, iki tol ji ilgą laiką tūnojo šešėlyje dėl to, kad buvo priklausoma nuo narkotikų. Kalbėdama Oprah Winfrey šou Wh.Houston prisipažino kartu vartojusi kokainą ir marihuaną. Moteris teigė, kad ypač priklausoma tapo po legendinio 1992-ųjų filmo „Asmens sargybinis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius