Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Willas Smithas ir Jada Pinkett-Smith po pranešimų apie skyrybas kartu pasirodė viešumoje

Praėjus vos dienai po viename žurnale pasirodžiusio pranešimo apie žlungančią aktoriaus Willo Smitho ir Jados Pinkett- Smith santuoką, trečiadienį pora pasirodė viešumoje ir noriai šypsojosi prieš kameras bei juos stebintiems gerbėjams.
Willas Smithas su žmona aktore Jada Pinkett Smith.
Willas Smithas su žmona aktore Jada Pinkett Smith. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Trumpas poros pasivaikščiojimas prie restorano turtingame Malibu rajone vyko po to, kai antradienį žurnalo „In Touch Weekly“ internetinėje svetainėje buvo paskelbta, kad du vaikus auginanti pora skiriasi.

Apie tai žurnalui pranešė neįvardytas porai artimų žmonių rato žmogus. Tačiau netrukus garsenybės suskubo viešai paneigti šį pranešimą.

„Nors mes nesame linkę atsakinėti į tokio pobūdžio spaudos pranešimus, apie mūsų santykius sklandantys gandai yra visiškai klaidingi. Mes vis dar esame kartu ir mūsų santuoka yra tvirta“, – sakoma poros bendrame pranešime.

Tačiau trečiadienį gandai nenurimo. Buvo pranešta, kad drauge su Jada Pinkett-Smitt viename televizijos šou dirbantis ir neseniai su Jennifer Lopez išsiskyręs atlikėjas Marcas Anthony dabar mergina savo televizijos partnerę.

Tačiau žurnalistams Malibu paprašius, kad Willas Smithas pakomentuotų šiuos „absurdiškus gandus“ atsakė, kad „jūs tik ką tai padarėte“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius