Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Willo Smitho žmona prisipažino apie romaną su jaunesniu dainininku, poros santykiams išgyvenant krizę

Jada Pinkett Smith (48 m.), Holivudo žvaigždės Willo Smitho (51 m.) žmona, prisipažino buvusi neištikima sutuoktiniui su dainininku Augustu Alsina (27 m.). Apie tarp moters ir jaunesnio atlikėjo užsimezgusį romaną žinoma pora kalbėjosi laidoje „Red Table Talk“.
Willas Smithas, Jada Pinkett Smith, Augustas Alsina
Willas Smithas, Jada Pinkett Smith, Augustas Alsina / Vida Press nuotr.

Jada Pinkett Smith atskleidė, kad draugystė su Augustu Alsina prasidėjo prieš ketverius metus, bet pridūrė, kad tuo metu jos ir Willo Smitho santykius buvo ištikusi krizė ir juodu buvo „beveik išsiskyrę“, rašo „Daily Mail“.

Prieš šį šokiruojantį aktorės prisipažinimą tiek Willas Smithas, tiek Jada Pinkett Smith neigė dainininko kalbas, kad būtent Holivudo žvaigždė davė leidimą jam užmegzti santykius su jo žmona.

Internetinėje laidoje apie tai kalbėję Willas Smithas ir Jada Pinkett Smith, sėdėdami vienas priešais kitą, ne tik kad paneigė visas apie šį įvykį sklandžiusias kalbas, bet ir užtikrino esantys vienas kitam įsipareigoję.

Vida Press nuotr./Dainininkas Augustas Alsina
Vida Press nuotr./Dainininkas Augustas Alsina

Jada Pinkett Smith pasakojo, kad su Augustu Alsina ji susipažino per sūnų Jadeną (22 m.) – tuo metu 23-ejų atlikėjas sunkiai sirgo.

„Viskas prasidėjo nuo to, kad jam reikėjo pagalbos, norėjau padėti pagerinti jam sveikatą, jo psichinę būseną. Mūsų šeimos jam rodomas dėmesys iš pradžių buvo susijęs su jo sveikata, – sakė ji. – Radome visus išteklius, kurie jam padėjo, o patys tuo metu mudu išgyvenome labai sunkų laikotarpį.“

Po Jada Pinkett Smith prisipažinimo prakalbo Willas Smithas: „Aš buvau pasiruošęs viską su tavimi baigti.“ Moteris pridūrė, kad tada jiedu nusprendė „kurį laiką“ pabūti atskirai.

Paskatindamas žmoną toliau kalbėti, Willas Smithas pasiteiravo jos: „Ir ką tada tu padarei, Jada?“

Moteris atsakė, kad laikui bėgant ji ir Augustas Alsina užmezgė kitokios rūšies santykius – romantinius.

„Vienintelis žmogus, davęs man leidimą tokioms aplinkybėms, buvau aš, – sakė ji apie gandus, kad užmegzti romaną su dainininku jai leido Willas Smithas. – Tačiau ką Augustas bandė pasakyti, nes mačiau, kodėl jis tai galėjo suprasti kaip leidimą, tai kad mes draugiškai nusprendėme gyventi atskirai ir, manau, jis norėjo įrodyti nesantis šeimų ardytojas, nes toks jis ir nėra.“

„Man buvo be galo skaudu, buvau sugniuždyta. Per tuos santykius suvokiau, kad laimės kituose nerasi, – tęsė ji. – Norėjau gerai pasijausti, nes seniai tokia nesijaučiau… Man buvo gera padėti kitam pasijusti gerai.“

Aktorė svarstė, ar taip ji pasielgė dėl per didelio prisirišimo prie partnerio ir noro „pakeisti žmones“, atsiradusio dėl praeityje patirtų traumų.

Willui Smithui pabrėžus, kad šiuo metu jis stengiasi būti pareigingu sutuoktiniu ir nesitraukia nuo žmonos šiuo nelengvu jai metu, užsienio žiniasklaidai jos praeities įvykius narstant po kaulelį, Jada Pinkett Smith prisipažino santykių su Augustu Alsina nelaikiusi „prasižengimu“.

„Per tą kelionę tiek daug apie save sužinojau ir sugebėjau pasipriešinti emociniam nebrandumui, nesaugumui (…) Kai pradėjau galvoti apie tam tikrus mane ir tave siejančius dalykus, jis nutraukė bet kokį bendravimą, kas yra visiškai suprantama. Taip viskas ir baigėsi, su juo nuo tada nebendravau, tad šiek tiek keista, kai tokie dalykai į viešumą išlindo dabar, praėjus keleriems metams“, – pasakojo aktorė.

Nuo tada, kai garsią Holivudo porą buvo ištikusi santykių krizė, kurios metu Jada Pinkett Smith ir buvo užmezgusi romaną su dainininku, praėjo išties daug laiko – juodu sugebėjo ištaisyti visas klaidas, sustiprinti santykius ir susigrąžinti meilę.

„Scanpix“/AP nuotr./Willas Smithas su žmona Jada Pinkett Smith
„Scanpix“/AP nuotr./Willas Smithas su žmona Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith ir Willas Smithas susituokę nuo 1997 metų. Juodu susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Jadeno ir dukters Willow (19 m.). Iš ankstesnės santuokos su Sheree Zampino Willas Smithas turi sūnų Trey (27 m.).

Anksčiau aktorius yra sakęs savęs su žmona jiedu nevadinantys sutuoktiniais, o gyvenimo partneriais.

„Nebesakome, kad esame susituokę, – 2018-aisiais užsiminė jis. – Save vadiname gyvenimo partneriais supratę, kad su tuo žmogumi praleisime visą likusį gyvenimą.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Aktoriaus Willo Smitho žmona prisiminė draugystę su Tupacu Shakuru – santykiai buvo sudėtingi

Willo Smitho žmona Jada Pinkett Smith prisipažino, kad jaunystėje buvo narkotikų prekeivė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius