Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Winona privertė nusileisti lėktuvą

Holivudo aktorė Winona Ryder atsidūrė ligoninėje dėl raminamųjų perdozavimo. Prėjusią naktį Vakarų Londono ligoninėje 37-erių Winonai buvo išplautas skrandis.
Winona'i Ryder vis nesiseka...
Winonai Ryder vis nesiseka... / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Winona Ryder

Pasirodo, skandalingoji žvaigždė paniškai bijo skristi lėktuvu, todėl ruošdamasi kelionei iš Los Andželo į Hitrou bandė kaip nors nusiraminti. Manoma, kad moteris raminamųjų piliulių „Xanax" padaugino netyčia.

Vienas kartu skridęs keleivis pasakojo: „Staiga ji mirtinai išbalo. Buvo baisu.“

„Boeing 747", kuriuo skrido aktorė, pilotas paprašė skubiai nusileisti ir žemę pasiekė 22 minutėmis anksčiau nei planuota. 

Winona, kuri išgarsėjo filme „Drakula“, buvo nuvežta į Hilingdono ligoninę ir, norint apsisaugoti nuo žiniasklaidos dėmesio, užregistruota svetimu vardu.

„British Airways“ oro linijų atstovai praėjusią naktį sakė: „Mūsų aptarnaujantis personalas vyko į ligoninę su ja. Tikimės, kad jai jau viskas gerai.” Vakar vakare Winona tomis pačiomis „British Airways“ oro linijomis išskrido į kitą Europos šalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius