Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Youtube“ žvaigždė PewDiePie vedė mylimąją Marzia Bisognin: šventė vyko išskirtinėje vietoje

„Youtube“ žvaigždė Felixas Kjellbergas (29), dar kitaip žinomas kaip PewDiePie, ir buvusi mados tinklaraštininkė Marzia Bisognin (26) pirmadienį sumainė aukso žiedus po aštuonerių metų draugystės. Nauja jaunavedžių pora naujienomis pasidalijo antradienį ir į socialinius tinklus įkėlė ne vieną žavią nuotrauką iš neįtikėtinai jaukios vestuvių ceremonijos. Pasaką primenanti šventė vyko Londono Karališkuose botanikos soduose.
Felixo Kjellbergo ir Marzios Bisognin vestuvės
Felixo Kjellbergo ir Marzios Bisognin vestuvės / „Instagram“ nuotr.

Vienas iš žinomiausių ir daugiausiai uždirbančių „Youtube“ tinklaraštininkų PewDiePie pirmadienį vedė interneto žvaigždę ir verslininkę M.Bisognin. Švedas džiaugsmingomis naujienomis pasidalijo socialiniuose tinkluose, į kuriuos įkėlė kelias nuotraukas iš pasaką primenančios šventės. Beje, nuotraukose matosi, kad naujai iškepti jaunavedžiai trykšta begaline meile vienas kitam.

„Mes susituokę!!! Aš laimingiausias, koks tik galiu būti. Man labai pasisekė, kad savo gyvenimu galiu dalytis su šia nuostabia moterimi“, – apie džiugias naujienas socialiniame tinkle rašė Felixas.

Marzia nuo „Youtube“ žvaigždės neatsiliko ir pati netrukus pasidalijo keliomis detalėmis iš vestuvių ceremonijos savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje. Mergina įraše pabrėžė, kad pora sumainė žiedus jau tą dieną, kai prieš aštuonerius metus susitiko.

„Vakar, rugpjūčio 19 dieną, po lygiai 8 metų nuo tada, kai mes pirmą kartą susipažinome – mes šventėme savo vestuves su artimiausiais draugais ir šeima. Tai buvo pati gražiausia diena, kurią branginsiu amžinai“, – nepamirštamos dienos prisiminimais dalijosi mergina.

PewDiePie „Youtube“ platforma pradėjo naudotis prieš daugiau nei dešimt metų, ten jis keldavo vaizdo įrašus, kuriuose žaisdavo įvairiausius žaidimus. Būtent ši veikla tinklaraštininkui ir uždirbo ne vieną milijoną eurų ir pavertė populiariausiu platformos kanalu. Šiuo metu švedas gali pasigirti turintis virš 99 mln. prenumeratorių.

Tiesa, dėl savo kanalo jis ir susipažino su Marzia, kuri tuo metu buvo didelė vaikino gerbėja. Nors mergina iš pradžių buvo drovi, tačiau vėliau į „Youtube“ pradėjo kelti įvairius grožio bei mados vaizdo įrašus, dėl kurių taip pat sulaukė didelio pripažinimo. Visgi praeitų metų spalį mergina nusprendė nutraukti veiklą platformoje ir įkūrė nuosavą drabužių bei keramikos verslą.

Naujienos apie interneto žvaigždžių vestuves pradžiugimo ištikimiausius poros fanus, kurie socialiniuose tinkluose negailėjo mielų ir sveikinimų kupinų komentarų gražios dienos proga.

„Myliu jus, bičiuliai!! Sveikinimai dėl nuostabios dienos. Jūs atrodėte labai gražiai“, – socialiniame tinkle rašė vienas internautas.

„Sveikinimai! Džiaugiuosi už jus abu. Pasimėgaukite savo nuostabiu gyvenimu su daug laimės“, – rašė kitas.

Karališkuose botanikose soduose vykusios pasaką primenančios vestuvės – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius