Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zacas Efronas – naujasis Džekas Sperou? „Disney“ ruošiasi „Karibų piratų“ perdirbiniui

„Disney“ jau kurį laiką planuoja kurti „Karibų piratų“ perdirbinį. Ir ne veltui – ši itin sėkminga filmų serija visame pasaulyje uždirbo daugiau nei 4,5 mlrd. dolerių. Pasak „Deadline“, spalį „Disney“ įkalbėjo Craigą Maziną ir Tedą Elliottą, pirmų keturių „Karibų piratų“ filmų rašytojų, prisidėti prie jų šios istorijos versijos kūrimo. Oficialiai prasidėjus pirmiesiems pasiruošimo filmavimui darbams imta kalbėti ir apie tai, kas įkūnys ikonišku tapusį piratą Džeką Sperou.
Džekas Sperou, Zacas Efronas
Džekas Sperou, Zacas Efronas / „Scanpix“ nuotr.

Pirmasis šį jau minėtą personažą suvaidino aktorius Johnny Deppas, tačiau dėl neseniai jį užklupusių teisinių problemų, nėra žinoma, ar į ekranus Holivudo žvaigždė sugrįš. Štai kodėl, kaip rašo „Inside the Magic“, prodiuseriai į komiškas situacijas įsivelti sugebančio, bet taip pat puikiai iš jų išsisukančio pirato vaidmenį nori patikėti Zacui Efronui.

„Scanpix“/AP nuotr./Zacas Efronas
„Scanpix“/AP nuotr./Zacas Efronas

Z.Efronas kaip aktorius išgarsėjo vaidmeniu „Mokyklos miuziklo“ franšizėje. Filmai apie vidurinės mokyklos mokinių gyvenimą sulaukė didžiulės sėkmės ir atnešė begalinės naudos juos sukūrusiai kompanijai „Disney“.

Nepaisant to, kad po to Z.Efronas nusifilmavo ne vienoje nepadorių scenų kupinoje komedijoje, tokioje kaip „Pašėlęs senelis“ ar „Gelbėtojai“, aktorius, rodos, su už jo populiarumą atsakinga kompanija palaiko gerus santykius.

Tai, kad Z.Efronas tikrai vaidins piratą, dar nėra oficialiai patvirtinta. Tačiau tai nesutrukdė aktoriaus gerbėjams išsakyti savo nuomonės šia tema. Daugelis 32-ejų širdžių ėdiko sekėjų mano, kad dėka Z.Efrono charizmos ir spinduliuojamo žavesio jis būtų puikus Dž.Sperou.

Kitiems mintis, kad kultinį personažą įkūnys visai kitas aktorius, atrodo keista. Tviteryje internautai rašė, kad jau geriau filmo kūrėjai sukurtų naują personažą, o ne su J.Deppu siejamą perleistų kitam.

„Man patinka Zacas, bet niekas kitas, išskyrus poną Deppą, yra vertas vaidinti Džeką Sperou“, – rašė vienas gerbėjas.

„O jei Zacas Efronas būtų Džeko Sperou vaikas. Tokiu būdu Elizabetos ir Vilo sūnus bei Barbosos dukra susivienytų. Būtų visai kita piratų karta“, – siūlė kitas.

Kaip bus iš tiesų, parodys tik laikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius